Top

Windlicht Kandelaar "Kerststal"

  • Windlicht Kandelaar "Kerststal"
  • Windlicht Kandelaar "Kerststal"
rating 4
(4 / 1 Ervaringen van anderen)
24,95
per stuk


Windlicht Kandelaar "Kerststal"
maakt de kerstsfeer helemaal af, zowel buiten in de tuin als binnen...

Robuuste windlicht / kandelaar, gemaakt van een stuk boomstam waaruit een mooi kerststalletje met Maria & Jozef, kindje en vallende ster boven de stal zijn gezaagd. Bijzonder unieke kandelaar!

Deze windlicht kandelaar verschilt van de andere stoere kandelaars omdat er een glazen kaarshouder in zit. Dit glazen 'windlicht' is net zo hoog als de kandelaar zelf waardoor deze ook veiliger buiten te gebruiken is, windvlagen krijgen zo bijna geen vat op de vlam.

Afmetingen:
Hoogte ongeveer 11 cm
Doorsnede verschilt van 12 - 14 cm

Let op: omdat hout een natuurproduct is kan het geleverde product afwijken van de getoonde foto (schors kan donker en robuust zijn, maar ook wat gladder en lichter, bv als het berkenhout is. U kunt uw voorkeur voor lichte of donkere stam, gladde of juist heel robuuste boomschors, aangeven in het opmerkingenveld, indien mogelijk houden we hier zeker rekening mee.) Ook de afmetingen zijn slechts een indicatie en kunnen wat verschillen.
 

Waar komt dit vandaan?

Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.


Ervaringen van anderen (1)
rating 4 (4 / 1 Ervaringen van anderen)

rating 4 Was mooi, hebben het kado gedaan aan mijn moeder.

Type deze code over aub.