Top

Wiebelplank Das Brett (3 kleuren leverbaar)

  • Wiebelplank Das Brett (3 kleuren leverbaar)
  • Wiebelplank Das Brett (3 kleuren leverbaar)
  • Wiebelplank Das Brett (3 kleuren leverbaar)
FullFullFullFullFull
(5 / 1 Ervaringen van anderen)
129,95

De wiebelplank van Das Brett is gemaakt van 7 lagen beukenhout en geolied. De onderkant is voorzien van een anti-slip natuurlijke kurklaag.

Das Brett wiebelplank is belastbaar tot 120 kilo en geschikt voor oa. sportactiviteiten, fitness en sport en spel met kinderen.

De plank is flexibel waardoor je hem in tegenstelling tot andere balance boards voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als fitness-apparaat, om je conditie op peil te houden, of je kunt hem als springplank gebruiken voor aerobic, yoga en andere conditietraining en gymnastiekoefeningen.

Een mooi vormgegeven balansbord dat ook mooi staat in je huis of in de kinderkamer. Voor jonge kinderen, een wip, een schommel, een autobaan of een poppenhuis. Ze zullen er eindeloos mee variëren en ontzettend veel plezier van hebben!

Wiebelplank Das Brett is in verschillende kleuren leverbaar. Naturel, mint of rood. Selecteer de kleur van uw keuze in het menu hieronder.

Deze plank wordt besteld bij de leverancier en wij zijn derhalve afhankelijk van hun voorraad en levertijd. Levertijd is echter meestal één tot anderhalve week.

Afmetingen: 90 x 30 cm.
Gewicht: 2,1 kg
** GRATIS VERZENDKOSTEN **

Let op: deze wiebelplank van Das Brett is officieel geen kinderspeelgoed onder 3 jaar. Houd altijd toezicht op uw spelende kinderen.
Ervaringen van anderen (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 Ervaringen van anderen)

Fay (04-11-2017) FullFullFullFullFull Niet zo massief en groot als ik dacht, maar dat is juist een pré. Verder mooi afgewerkt en mijn zoon is er dol op (19 mnd) Kruipt eroverheen, schommelt erin of legt zijn dekentje erin en gaat slapen erin.