Top

Wiebelplank Das Brett (de laatste!)

8% Korting
  • Wiebelplank Das Brett (de laatste!)
rating 5
(5 / 1 Ervaringen van anderen)
€ 129,95
119,95


Wiebel Wobbel
je kunt alle kanten op met deze wiebelplank...

De wiebelplank van Das Brett is gemaakt van 7 lagen beukenhout en geolied. De onderkant is voorzien van een anti-slip natuurlijke kurklaag.

Das Brett wiebelplank is belastbaar tot 120 kilo en geschikt voor oa. sportactiviteiten, fitness en sport en spel met kinderen.

De plank is flexibel waardoor je hem in tegenstelling tot andere balance boards voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als fitness-apparaat, om je conditie op peil te houden, of je kunt hem als springplank gebruiken voor aerobic, yoga en andere conditietraining en gymnastiekoefeningen.

Een mooi vormgegeven balansbord dat ook mooi staat in je huis of in de kinderkamer. Voor jonge kinderen, een wip, een schommel, een autobaan of een poppenhuis. Ze zullen er eindeloos mee variëren en ontzettend veel plezier van hebben!

Afmetingen: 90 x 30 cm.
Gewicht: 2,1 kg
** GRATIS VERZENDKOSTEN **

Note: dit is het laatste exemplaar.


Ervaringen van anderen (1)
rating 5 (5 / 1 Ervaringen van anderen)

Fay (04-11-2017) rating 5 Niet zo massief en groot als ik dacht, maar dat is juist een pré. Verder mooi afgewerkt en mijn zoon is er dol op (19 mnd) Kruipt eroverheen, schommelt erin of legt zijn dekentje erin en gaat slapen erin.

Type deze code over aub.