• verzendkosten € 5,95
  • Gratis verzenden boven € 75,-
  • Gratis retourneren
  • Duurzaam Assortiment
  • Eerlijke herkomst
Home » Wie?

Wie zijn de gezichten achter Duizendhout? Nou, eigenlijk is het maar één gezicht, Edith. Fulltime moeder van drie kinderen, en drie dagen per week werkzaam als gastouder. Deze webwinkel run ik met veel plezier in mijn vrije uurtjes.
 
Ruim tien jaar geleden begon ik met het maken van houten speelhuisjes voor kinderen, en de zogenoemde playstands deden het goed. Van daaruit ben ik een webwinkel begonnen. In de tussentijd ben ik moeder geworden van drie geweldige kinderen en heb ik met vallen en opstaan geleerd hoe ik de webwinkel het beste vorm kan geven. Met veel plezier run ik mijn Duizendhout shop en inmiddels is het assortiment veranderd van heel veel eco-artikelen naar een kleiner assortiment van wat ik zelf het allermooiste vind. Robuust hout met natuurlijke uitstraling en zo min mogelijk bewerkt / geverfd.

Wat echter onveranderd is gebleven is dat de herkomst hiervan transparant en eerlijk moet zijn, en dat mijn bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk is. Van zoveel mogelijk hergebruikte verpakkingen en vulmateriaal tot een zakelijke Triodos rekening en nagenoeg papierloze bedrijfsvoering. Het assortiment is flink verkleind waardoor alleen de meest unieke items over zijn gebleven en dat scheelt heel wat keuzestress voor de klant en mijzelf ;-)

UPDATE MEI 2022:
Na een paar financiële tegenslagen voor Duizendhout heb ik de kosten en baten tegen elkaar afgewogen. Helaas levert de webwinkel te weinig op om er zonder stress zoveel tijd in te kunnen steken, en deze tegenslagen waren de druppel. Ik heb besloten de webwinkel te sluiten wanneer de handel verkocht is, en me puur nog te richten op fulltime moederschap en mijn baan als gastouder.
Dank voor jullie support en lieve woorden en ik wens iedereen een prachtig jaar toe!