Top

Wenskaartjes eco

  • Wenskaartjes eco
  • Wenskaartjes eco
  • Wenskaartjes eco
5,95
per pakje van 30 stuks

Deze wenskaartjes passen perfect in beide wensbomen die we aanbieden. Zowel in de wensboom Yggdrasil als de Kristal Eik wensboom zijn ze goed op verschillende manieren te bevestigen.

Tijdens diverse gebeurtenissen te gebruiken: denk aan een bruiloft, seizoenstafel, verjaardagsfeest, herdenking...   De gasten kunnen een mooie tekst / wens / spreuk op het papiertje noteren en het wenskaartje dan in de boom (laten) hangen.

Let op: de papiertjes zijn het best met een zacht Hb potlood te beschrijven. Doordat ze erg dun zijn schijnen en drukken ze snel door.

Deze wenskaarten zijn wit met een mooie sierlijke afbeelding van een blad in goud-bruine tint voorop. de achterkant is wit zonder opdruk, daar kan een mooie wens / tekst geschreven worden.  Ieder pakje komt met ruim genoeg foam-plakkertjes waarmee de kaartjes makkelijk op de boom geplakt kunnen worden. Voordeel daarvan is dat er meer in kunnen hangen, én dat ze naderhand makkelijk te verwijderen zijn.

Afmeting: 6 x 8 cm.

Er passen ongeveer 30 wenskaartjes op één zijde van een wensboom. (zie afbeelding 3 - daar zitten 20 wenskaartjes op de Kristal Eik en is nog ruim plek over.) Is het geen probleem als de wenskaartjes elkaar overlappen, dan passen er uiteraard veel meer in de boom.

In combinatie met de aanschaf van een wensboom zijn ze een euro per pakje goedkoper. In dat geval selecteer de juiste optie als u een wensboom besteld.


Deze wenskaartjes zijn gemaakt van duurzaam papier. Dat wil zeggen gedrukt met plantaardige inkt op gerecycled papier door duurzame uitgeverij Zintenz.Ervaringen van anderen (0)
Soortgelijke interessante producten