Top

Wensboom "Kristal Eik"

  • Wensboom "Kristal Eik"
  • Wensboom "Kristal Eik"
  • Wensboom "Kristal Eik"
  • Wensboom "Kristal Eik"
  • Wensboom "Kristal Eik"
rating 5
(5 / 6 Ervaringen van anderen)
42,95
per stuk


Deze grote Swarovski Kristal Eik is de luxere variant op de wensboom Yggdrasil. Met zijn imposante bladerdek en stevige voet is deze boom een blikvanger in iedere ruimte, en geschikt voor iedere gelegenheid. (Denk aan een bruiloft, seizoenstafel, verjaardagsfeest, herdenking...)

In de stam is een mooi hart uitgesneden, hierin hangt een schitterend Swarovski kristal, ook in de vorm van een hartje.


Afmeting: 70 x 60 cm. Dikte: 5 mm.

Iedere boom wordt zorgvuldig met de hand afgewerkt. Glad geschuurd met als finishing touch het Swarovski hartkristal, in het midden van de wensboom.

Makkelijk plat weer op te bergen doordat de voet simpel in en uit elkaar schuift.

De wensboom wordt zónder wenskaartjes geleverd. Wilt u deze erbij, dan kunt u dit mee bestellen. Zie bestelknop hierboven.

LET OP!

De levertijd bedraagt momenteel ongeveer 3 - 4 weken. Kán eerder maar dat hangt van de werkplaats beschikbaarheid af.Er kunnen kleine wenskaartjes aan de boomtakken worden bevestigd. Hier ziet u welke duurzame wenskaartjes wij verkopen. (gerecycled papier en plantaardige inkt) Besteld u ze direct bij met wensboom mee, dan zij ze een euro per pakje goedkoper. (zie afbeelding 4 en 5)

Let op: de papiertjes zijn het best met een zacht Hb potlood te beschrijven. Doordat ze erg dun zijn schijnen en drukken ze snel door.

Deze wenskaarten zijn wit met een mooie sierlijke afbeelding van een blad in goud-bruine tint voorop. de achterkant is wit zonder opdruk, daar kan een mooie wens / tekst geschreven worden.  Ieder pakje komt met ruim genoeg foam-plakkertjes waarmee de kaartjes makkelijk op de boom geplakt kunnen worden. Voordeel daarvan is dat er meer in kunnen hangen, én dat ze naderhand makkelijk te verwijderen zijn.

Afmeting: 6 x 8 cm.

Er passen ongeveer 30 wenskaartjes op één zijde van een wensboom. (zie afbeelding 3 - daar zitten er 20 in de boom) Is het geen probleem als de wenskaartjes elkaar overlappen, dan passen er uiteraard veel meer in de boom. u kunt max. 3 pakjes wenskaartjes per boom mee bestellen met korting. Wilt u er meer, dan kunt u ze hier los bestellen.
Ervaringen van anderen (6)
rating 5 (5 / 6 Ervaringen van anderen)

Mariet (21-02-2019) rating 5 heel mooi. Dank je wel

Veronica (28-06-2018) rating 5 Bedankt voor de prachtige bomen. Ze ziet er heel fijntjes uit en prachtig gemaakt.
Ik denk dat het een mooi afscheidscadeau is voor mijn school.
Fijn dat alles zo snel was geregeld.

Elly (02-05-2018) rating 5 Wensboom ontvangen
Heel mooi ,dank voor de goede service

Liesbeth (26-06-2017) rating 5 We hebben de boom gisteren op tijd ontvangen! Stond als blikvanger op het feest van mijn ouders en nu gevuld met allemaal mooie wensen! Bedankt voor je service!

Wil (26-04-2017) rating 5 Bijzondere mooie gedenkboom. We hebben fijne herinneringen als we de teksten op de blaadjes teruglezen die familie en vrienden in de boom hingen na de uitvaart van opa. Hartelijk dank!

Sanne (10-01-2017) rating 5 Ik wilde even laten weten dat ik erg blij ben met de wensboom en dat deze een mooi plekje in de vensterbank zal krijgen! Bedankt en tot een volgende keer.

Type deze code over aub.