Top

Wensboom "Kristal Eik"

  • Wensboom "Kristal Eik"
  • Wensboom "Kristal Eik"
  • Wensboom "Kristal Eik"
  • Wensboom "Kristal Eik"
  • Wensboom "Kristal Eik"
FullFullFullFullFull
(5 / 3 Ervaringen van anderen)
42,95
per stuk

Deze grote Swarovski Kristal Eik is de luxere variant op de wensboom Yggdrasil. Met zijn imposante bladerdek en stevige voet is deze boom een blikvanger in iedere ruimte, en geschikt voor iedere gelegenheid. (Denk aan een bruiloft, seizoenstafel, verjaardagsfeest, herdenking...)

In de stam is een mooi hart uitgesneden, hierin hangt een schitterend Swarovski kristal, ook in de vorm van een hartje.


Afmeting: 70 x 60 cm. Dikte: 5 mm.

Iedere boom wordt zorgvuldig met de hand afgewerkt. Glad geschuurd met als finishing touch het Swarovski hartkristal, in het midden van de wensboom.

Makkelijk plat weer op te bergen doordat de voet simpel in en uit elkaar schuift.Er kunnen kleine wenskaartjes aan de boomtakken worden bevestigd. Hier ziet u welke duurzame wenskaartjes wij verkopen. (gerecycled papier en plantaardige inkt) Besteld u ze direct bij met wensboom mee, dan zij ze een euro per pakje goedkoper. (zie afbeelding 4 en 5)

Let op: de papiertjes zijn het best met een zacht Hb potlood te beschrijven. Doordat ze erg dun zijn schijnen en drukken ze snel door.

Deze wenskaarten zijn wit met een mooie sierlijke afbeelding van een blad in goud-bruine tint voorop. de achterkant is wit zonder opdruk, daar kan een mooie wens / tekst geschreven worden.  Ieder pakje komt met ruim genoeg foam-plakkertjes waarmee de kaartjes makkelijk op de boom geplakt kunnen worden. Voordeel daarvan is dat er meer in kunnen hangen, én dat ze naderhand makkelijk te verwijderen zijn.

Afmeting: 6 x 8 cm.

Er passen ongeveer 30 wenskaartjes op één zijde van een wensboom. (zie afbeelding 3 - daar zitten er 20 in de boom) Is het geen probleem als de wenskaartjes elkaar overlappen, dan passen er uiteraard veel meer in de boom. u kunt max. 3 pakjes wenskaartjes per boom mee bestellen met korting. Wilt u er meer, dan kunt u ze hier los bestellen.

Ervaringen van anderen (3)
FullFullFullFullFull (5 / 3 Ervaringen van anderen)

Liesbeth (26-06-2017) FullFullFullFullFull We hebben de boom gisteren op tijd ontvangen! Stond als blikvanger op het feest van mijn ouders en nu gevuld met allemaal mooie wensen! Bedankt voor je service!

Wil (26-04-2017) FullFullFullFullFull Bijzondere mooie gedenkboom. We hebben fijne herinneringen als we de teksten op de blaadjes teruglezen die familie en vrienden in de boom hingen na de uitvaart van opa. Hartelijk dank!

Sanne (10-01-2017) FullFullFullFullFull Ik wilde even laten weten dat ik erg blij ben met de wensboom en dat deze een mooi plekje in de vensterbank zal krijgen! Bedankt en tot een volgende keer.

Soortgelijke interessante producten