Top

Wensboom "Kristal Eik"

  • Wensboom "Kristal Eik"
  • Wensboom "Kristal Eik"
  • Wensboom "Kristal Eik"
  • Wensboom "Kristal Eik"
  • Wensboom "Kristal Eik"
rating 5
(5 / 6 Ervaringen van anderen)
79,95
per stuk


Deze grote Swarovski Kristal Eik is de grotere en  luxere variant op de wensboom Yggdrasil. Met zijn imposante bladerdek en stevige voet is deze boom een blikvanger in iedere ruimte, en geschikt voor iedere gelegenheid. (Denk aan een bruiloft, seizoenstafel, verjaardagsfeest, herdenking, uitvaart ...)

In de stam is een mooi hart uitgesneden, hierin hangt een schitterend Swarovski kristal, ook in de vorm van een hartje.


Afmeting: 70 x 60 cm. Dikte: 5 mm.

Iedere boom wordt zorgvuldig met de hand afgewerkt. Glad geschuurd met als finishing touch het Swarovski hartkristal, in het midden van de wensboom.

Makkelijk plat weer op te bergen doordat de voet simpel in en uit elkaar schuift.


De wensboom is gemaakt van onbehandeld hout. Wilt u de kleur en nerf mooi laten uitkomen, dan kunt u de boom met een zachte doek voorzichtig oliën met bv lijnolie.

Wilt u er wenskaartjes of iets anders op plakken dan kunt u de houten wensboom beter onbehandeld laten. (door de vettigheid laten de kaartjes snel los)

De wensboom wordt zónder wenskaartjes geleverd. Wilt u deze erbij, dan kunt u dit mee bestellen. Zie bestelknop hierboven.

Er passen ongeveer 30 wenskaartjes op één zijde van een wensboom. (zie afbeelding 3 - daar zitten er 20 in de boom) Is het geen probleem als de wenskaartjes elkaar overlappen, dan passen er uiteraard veel meer in de boom.

Deze houten wensboom met kristal is
direct uit voorraad leverbaar.

Zie ook de andere houten wensboom - de Yggdrasil boom.Er kunnen kleine wenskaartjes aan de boomtakken worden bevestigd. Hier ziet u welke duurzame wenskaartjes wij verkopen. (gerecycled papier en plantaardige inkt) Besteld u ze direct bij met wensboom mee, dan zij ze een euro per pakje goedkoper. (zie afbeelding 4 en 5)

Let op: de papiertjes zijn het best met een zacht Hb potlood te beschrijven. Doordat ze erg dun zijn schijnen en drukken ze snel door.

Deze wenskaarten zijn wit met een mooie sierlijke afbeelding van een blad in goud-bruine tint voorop. de achterkant is wit zonder opdruk, daar kan een mooie wens / tekst geschreven worden.  Ieder pakje komt met ruim genoeg foam-plakkertjes waarmee de kaartjes makkelijk op de boom geplakt kunnen worden. Voordeel daarvan is dat er meer in kunnen hangen, én dat ze naderhand makkelijk te verwijderen zijn.

Afmeting kaartje: 6 x 8 cm.
Ervaringen van anderen (6)
rating 5 (5 / 6 Ervaringen van anderen)

rating 5 heel mooi. Dank je wel

rating 5 Bedankt voor de prachtige bomen. Ze ziet er heel fijntjes uit en prachtig gemaakt.
Ik denk dat het een mooi afscheidscadeau is voor mijn school.
Fijn dat alles zo snel was geregeld.

rating 5 Wensboom ontvangen
Heel mooi ,dank voor de goede service

rating 5 We hebben de boom gisteren op tijd ontvangen! Stond als blikvanger op het feest van mijn ouders en nu gevuld met allemaal mooie wensen! Bedankt voor je service!

rating 5 Bijzondere mooie gedenkboom. We hebben fijne herinneringen als we de teksten op de blaadjes teruglezen die familie en vrienden in de boom hingen na de uitvaart van opa. Hartelijk dank!

rating 5 Ik wilde even laten weten dat ik erg blij ben met de wensboom en dat deze een mooi plekje in de vensterbank zal krijgen! Bedankt en tot een volgende keer.

Type deze code over aub.