Kandelaar 3 vensters

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Kandelaar met maar liefst 3 verschillende venstertjes. Van welke kant je 'm ook bekijkt, altijd mooi. Perfect voor een ronde tafel.

Kandelaar met 3 vensters

Het hout met robuuste schors geeft een bijzondere combinatie met de gedetailleerd gelaserde venstertjes met drie verschillende voorstellingen. Omdat er drie afbeeldingen zijn kun je altijd zelf kiezen hoe je de kandelaar neerzet en welk raampje mooi in het zicht staat.

Het hout is lang gedroogd voordat het bewerkt wordt. Hierdoor staat kwaliteit boven productiesnelheid en weet je zeker dat je kandelaar heel lang meegaat. 


Wil je je huis een warme en natuurlijke sfeer geven, dan is deze kandelaar bij uitstek geschikt doordat je ieder seizoen een passende afbeelding kunt kiezen.

Deze mooie houten kandelaar is geschikt voor waxinelichtjes in cup, of nepkaarsjes indien je deze op bv een kinderkamer wilt zetten. 

Stylingtip: met een paar simpele natuur items er omheen maak je de plek waar de kandelaar staat extra bijzonder. Denk aan dennenappels, kastanjes, etc. in de herfst, dennentakken in de winter, pepernoten voor Sinterklaas, dennentakken met een paar kleine kerstballetjes voor de Kerst, lentebolletjes in kleine potjes in het voorjaar...


 * dennenbos met herten
 * bloesemtak met vogels
 * lenteboom / levensboom

Let op: omdat hout een natuurproduct is kan het geleverde product afwijken van de getoonde foto's (schors kan donker en robuust zijn, maar ook wat gladder en lichter, bv als het berkenhout is. U kunt uw voorkeur voor lichte of donkere stam, gladde of juist heel robuuste boomschors, aangeven in het opmerkingenveld, indien mogelijk houden we hier zeker rekening mee.) Ook de doorsnede van de stam kan ietwat verschillen.

Direct uit voorraad leverbaar. 

Afmeting

Created with Sketch.

Hoogte ongeveer 10  cm.
Doorsnede varieert van 11 - 13 cm.

Herkomst

Created with Sketch.

Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliĆ«n. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect. 

Klant Reviews

Created with Sketch.

Wees de eerste en mail ons je review. Vergeet ook niet een mooie foto te maken voor in onze galerij!