Houten tuinkandelaar "Hert"

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

In deze houten tuinkandelaar zit een uitneembaar windlichtglas waar een waxinelichtje of kleine lage stompkaars in past.

Houten tuinkandelaar "Hert"

Robuuste windlicht / kandelaar, gemaakt van een stuk boomstam waaruit een mooi hert en dennenboompje zijn gezaagd. Met metalen handvat wat je eenvoudig los kunt halen, dus ook makkelijk om de tak met veel zij-takjes kunt hangen! Ook zit er een glazen windlicht in waardoor de vlam niet dooft of gaat flakkeren. In dit uitneembare  windlichtglas past een waxinelichtje of een kleine lage stompkaars. 


Breng sfeer in je tuin met deze unieke kandelaar. Doordat het gemaakt is van hout past het natuurlijke materiaal extra mooi in je tuin.

Het hout is lang gedroogd voordat het bewerkt wordt. Hierdoor staat kwaliteit boven productiesnelheid en weet je zeker dat je kandelaar heel lang meegaat. 


Direct uit voorraad leverbaar.

Ook verkrijgbaar als Windlicht kandelaar zonder handvat, zie laatste afbeelding. Klik op deze link om de dit windlicht / kandelaar te bekijken.

Let op: omdat hout een natuurproduct is kan het geleverde product afwijken van de getoonde foto (schors kan donker en robuust zijn, maar ook wat gladder en lichter, bv als het berkenhout is. U kunt uw voorkeur voor lichte of donkere stam, gladde of juist heel robuuste boomschors, aangeven in het opmerkingenveld, indien mogelijk houden we hier zeker rekening mee.)

Afmeting

Created with Sketch.

Hoogte zonder handvat ongeveer 11 - 12 cm
Doorsnede verschilt van 11 - 14 cm 

Herkomst

Created with Sketch.

Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliƫn. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.

Klant Reviews

Created with Sketch.

Wees de eerste en mail ons je review. Vergeet ook niet een mooie foto te maken voor in onze galerij!