Wensboom met Swarovski Kristal

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Deze houten wensboom heeft een hartvormig Swarovski kristal in het midden en er kunnen wensblaadjes aan bevestigd worden.

Houten Wensboom

Deze bijzondere wensboom heeft een imposant bladerdek en stevige voet.

Een houten wensboom als deze is een blikvanger in iedere ruimte, en geschikt voor elke gelegenheid. (Denk aan een bruiloft, seizoenstafel, verjaardagsfeest, herdenking, uitvaart ...)

In de stam is een mooi hart uitgesneden en hierin hangt een schitterend Swarovski kristal, ook in de vorm van een hart.

Iedere boom wordt zorgvuldig met de hand afgewerkt. Glad geschuurd met als finishing touch de bevestiging van het Swarovski hartkristal, in het midden van de wensboom.

Makkelijk plat weer op te bergen doordat voet en boom simpel in en uit elkaar schuiven.


De wensboom is gemaakt van onbehandeld hout. Wil je kleur en nerf mooi laten uitkomen, dan kun je de boom met een zachte doek voorzichtig oliën met bv lijnolie.

Wil je er wenskaartjes of iets anders op plakken dan is het beter om de houten wensboom onbehandeld te laten. (door de vettigheid laten de kaartjes anders snel los)

De wenskaartjes die op de laatste afbeeldingen te zien zijn, kun je desgewenst mee bestellen. (10 stuks per pakje incl. foam-plakkertjes)

Deze wenskaartjes zijn duurzaam geproduceerd van gerecycled papier en bedrukt plantaardige inkt. Afmeting per kaartje 6 x 8 cm. De kaartjes zijn wit met een mooie sierlijke afbeelding van een blad in goud-bruine tint. De achterkant is wit zonder opdruk, daar kan een mooie wens / tekst geschreven worden.

Er passen ongeveer 30 wenskaartjes op één zijde van een wensboom. (zie afbeelding 3 - daar zitten er 20 in de boom) Is het geen probleem als de wenskaartjes elkaar overlappen, dan passen er uiteraard veel meer in de boom.

Let op: de papiertjes zijn het best met een zacht Hb potlood te beschrijven. Doordat ze erg dun zijn schijnen en drukken ze snel door.

Wensboom en kaartjes zijn 
direct uit voorraad leverbaar. 
Afmeting

Created with Sketch.

Wensboom: 70 x 60 cm. (5 mm. dikte)

Herkomst

Created with Sketch.

Ontworpen in Zwolle, én geproduceerd in Zwolle bij een sociale werkplaats waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt puur vakwerk afleveren!

Klant Reviews

Created with Sketch.

Wees de eerste en mail ons je review. Vergeet ook niet een mooie foto te maken voor in onze galerij!