Waldorf Poppenhuis - Sprookjeshuis

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Waldorf poppenhuis van hout. Dit Sprookjes poppenhuis wordt nog op ambachtelijke wijze in Duitsland geproduceerd van duurzame materialen.

Sprookjeshuis Houten Poppenhuis


Prachtig houten poppenhuis "Sprookjeshuis" met mooie organische ronde vormen. Vandaar de benaming Waldorf poppenhuis. De bovenverdieping heeft verbinding met de begane grond via een solide vast trap. Bijzonder zijn ook de ronde raampjes. Verborgen schroefgaten (afgewerkt met houten duveltjes, waardoor je de schroefgaten niet meer ziet) Zeer stevig speelgoed en vervaardigd door een echte ambachtsman. Fraai vakwerk!

Direct uit voorraad leverbaar én GRATIS verzonden binnen Nederland en naar België! 

De 10-delige set poppenhuis meubeltjes die op de laatste afbeelding te zien is, is ook in onze webshop verkrijgbaar. 

Als u deze set direct met het poppenhuis aanschaft is het een stuk goedkoper.(namelijk € 39,95 ipv. 44,95) Je kunt in het keuzemenu aangeven of je het poppenhuis mét of zonder meubelset wilt kopen.

Afmetingen

Created with Sketch.

Afmeting poppenhuis: 30 x 45 x 36,5 cm.

Bodem is massief hout, met een dikte van 1,5 cm.

De hoogte van beide verdiepingen is 16 cm - handig om te weten welke soort poppetjes er in dit houten poppenhuis passen.

Herkomst

Created with Sketch.

Dit prachtige poppenhuis wordt gemaakt door Norbert in een klein ambachtelijk atelier in Duitsland van naaldbomenhout uit de regio. Uit duurzaam beheerde bossen. Al zijn speelgoed heeft fijne zachte rondingen en het hout wordt afgewerkt met natuurlijke lijnolie.  

Klant Reviews

Created with Sketch.

Wees de eerste en mail ons je review. Vergeet ook niet een mooie foto te maken voor in onze galerij