Palo Santo Wierookhout

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Palo Santo Wierookhout geeft een lichte, zoete en ietwat kruidige geur welke niet zo sterk is als gewone wierook, maar toch subtiel blijft hangen in een ruimte. 

Heerlijk geurend wierookhout

Dit heerlijk geurende hout gebruik je als wierook. Het heeft een heerlijke geur als het wordt aangestoken, maar niet zo zwaar als de meeste wierook. Je steekt het aan, blaast de vlam uit, en verspreidt de rook van het smeulende hout. Loop ermee door de vertrekken die je wilt laten geuren / zuiveren van negatieve energie.  (vergeet vooral de hoeken niet en kijk uit voor smeulende deeltjes die er af kĂșnnen vallen, je wilt immers geen brandgaatjes in je vloer :-)

Heilig Hout - Palo Santo wordt gezien als magisch, zeldzaam en heilig. Het is een heerlijk geurende houtsoort die veel wordt gebruikt door sjamanen en genezers. Zij gebruiken dit hout al duizenden jaren bij rituele zegeningen en zuiveringen. 
 
Palo Santo geeft een lichte, zoete en ietwat kruidige geur welke niet zo sterk is als wierook, maar toch subtiel blijft hangen in een ruimte. 

Als je er klaar mee bent leg je het in een vuurvast schaaltje, op een ijzeren aanrecht of fornuis. Dan kan het zonder gevaar smeulen en uitdoven. 
 
Direct uit voorraad leverbaar.

Inhoud / verpakking

Created with Sketch.

Een zakje bevat 4 tot 5 Palo Santo houtjes (ongeveer 30 gram), en beschrijving / uitleg op het papieren gedeelte. Dikte verschilt enorm, lengte sowieso ook. Maar omdat je heel lang met een houtje doet, is dat niet zo erg.

Herkomst

Created with Sketch.

De Palo Santo uit het Andes gebied wordt lokaal en fairtrade gewonnen met respect voor de natuur. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de boom vallen. Vervolgens rijpt het hout 4-10 jaar voordat de magische geur vrijkomt.

Voor elke tien kilo verkocht hout wordt een nieuwe boom geplant, waardoor de natuur niet uitgeput maar in stand gehouden wordt.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Let erop dat je het smeulende houtje neerlegt op een vuurvaste plek zoals het fornuis, of op een vuurvast schaaltje. Verlaat de ruimte pas als het niet meer smeult en volledig gedoofd is.