Kerststal "in het bos"

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Dit kerst tafereel is uitgesneden uit een halve boomstamschijf met boomschors er nog aan. De figuurtjes en boompjes kun je naar voren of eruit schuiven voor een mooi 3D effect. Verkrijgbaar in twee formaten.

Houten Kerststal  "in het bos"

Bijzonder mooi kerst tafereel, uitgesneden uit halve boomstamschijf met boomschors er nog aan. De boompjes, kerststal, en Jozef en Maria kun je naar voor of achter schuiven voor een mooi 3D-effect.

Het hout komt uit het Zwarte Woud (Duitsland) en varieert. Ze gebruiken enkel hout van bomen die gekapt moeten worden om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. De zaagranden zijn zorgvuldig gepolijst waardoor het glad aanvoelt en er geen splinters aan zitten. Vakwerk en kwaliteit!

Bijzondere kerststal, subtiel en een uniek cadeau voor jezelf of een ander! Verkrijgbaar in medium en groot formaat. In de kerststal staan Jozef en Maria met het kindje Jezus. Schaapjes en dennenbomen staan er omheen en zijn mooi gedetailleerd vormgegeven. 

Direct uit voorraad leverbaar.

Het hout is lang gedroogd voordat het bewerkt wordt. Hierdoor staat kwaliteit boven productiesnelheid en weet je zeker dat je kerststal lang meegaat. 

Afmeting (zowel Medium als Large formaat )

Created with Sketch.

Medium:
Lengte uitgezaagde motief is 4 x 7 cm. 
Totale afmeting: 12 tot 14 cm lengte
Dikte 1,5 - 2 cm. ongeveer

Large:
Lengte uitgezaagde motief 19 cm.
Totale afmeting: 26 tot 30 cm. lengte 
Dikte 2 - 2,5 cm. ongeveer

Herkomst van deze houten kerststal

Created with Sketch.

Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliƫn. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Dit is een natuurproduct dus er is ruime variatie in schors en diktes van hout. Zal dus wat af kunnen wijken van de exacte afbeelding.  Alleen de grootte van de afbeelding / uitsnede is telkens hetzelfde, de stam eromheen varieert in grootte en schorskleur en -dikte.

Heeft u een voorkeur voor een donkere, robuuste schors of juist voor een lichter gekleurde, gladde schors? Geef dit aan in het opmerkingenveld terwijl de bestelling geplaatst wordt. Indien mogelijk houden we hier rekening mee.