Adventskandelaar Engel

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Stijlvolle adventskandelaar van hout met keramisch engeltje. Met metalen kaarshoudertjes. (excl. kaarsjes, zijn wel los verkrijgbaar bij ons.)

Houten Adventskandelaar

Stijlvolle adventskandelaar in Scandinavisch minimalistische stijl. Gemaakt van acaciahout waarop subtiele sterretjes gelaserd zijn.  
Het porseleinen witte engeltje met zilverkleurige vleugels en zilveren hart maakt het geheel compleet. 
  

Op een subtiele manier is de verwijzing naar Kerstmis aanwezig, zonder al te veel toeters en bellen.

De metalen kaarshoudertjes bieden plek aan 4 kleine kaarsjes. (Niet standaard inbegrepen, maar wel los erbij te bestellen.)

Tip: verwarm de kaarsjes even kort aan de onderkant door er een aansteker of andere vlam onder te houden. Dan wordt het zacht en kun je het kaarsje direct in de houder drukken waardoor deze stevig vast staat.

Direct uit voorraad leverbaar.

Afmeting

Created with Sketch.

Kandelaar: 17 x 3 x 7 cm.
Doorsnede kaarshouder  1,4 cm.
Het porseleinen engeltje is 4 centimeter hoog.

Herkomst

Created with Sketch.

Räder zet met zijn eigen ontwerpen een Scandinavische sfeer neer. Organische vormen en natuurlijke materialen worden hier zoveel mogelijk voor gebruikt. De bijzondere combinaties van oa. hout en glas, of porselein en hout, zetten een unieke sfeer neer en creëren een bijzondere en rustige setting. 


Klant Reviews

Created with Sketch.

Jeanet en Frans - we zochten een subtiele adventskring of kalender en zijn blij dat we deze gevonden hebben. Simpele vormgeving en niet zo kitscherig als de meeste adventskalenders.

J. Bargman - mooie artikelen en goede service.