Top

Uil met 2 jongen

  • Uil met 2 jongen
rating 5
(5 / 2 Ervaringen van anderen)
24,95
per setje


voor de ware Uilen liefhebber
gedetailleerd kunststukje met twee uitneembare uilskuikentjes...

Houten uil met twee jongen. De jonge uilskuikentjes kunnen uit de grote uil gehaald worden, zet ze er bovenop, ernaast, aan de zijkant, voor een mooi effect.
Zowel de grote als de kleine uiltjes zijn met oog voor detail en ontzettend fijntjes afgewerkt en zijn erg mooi om te zien!

Direct leverbaar uit voorraad. De huidige levering heeft veel uiltjes met bijzondere tekeningen in het hout, erg mooi! Mocht u  voorkeur voor een houttekening hebben (licht, donker, zichtbare strepen / jaarringen, of zo effen mogelijk) kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld tijdens het bestellen. Indien mogelijk houd ik hier rekening mee.

Hoogte grote uil: 7,5 cm
Hoogte kleine uiltje: 3,5 cm
Dikte: 3,5 cm 
 


Waar komt dit vandaan?

Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.


Ervaringen van anderen (2)
rating 5 (5 / 2 Ervaringen van anderen)

Dieudonnée (29-06-2018) rating 5 Erg leuk setje. Mooie kwaliteit en snelle bezorging. Aanrader!

Hannie (23-04-2017) rating 5 Hartelijk dank voor de uilen. Ze zijn heel mooi.

Type deze code over aub.