Top

Uil Kandelaar "eekhoorn" of "vogeltje"

33% Korting
  • Uil Kandelaar "eekhoorn" of "vogeltje"
  • Uil Kandelaar "eekhoorn" of "vogeltje"
€ 14,95
9,95


Uil kandelaar van hout
met venstertje waarop een lief eekhoorntje gelaserd is...

Deze
bijzondere houten kandelaar in de vorm van een uil heeft een venster op de buik waaruit een eenhoorntje is gelaserd. Of een vogeltje. (u kunt uw keuze in het menu aanvinken)

Er zit een goudgeel membraan achter waardoor het licht van de kaars er prachtig doorheen schijnt. Er zit een houten houdertje bij waarin u veilig het waxinelichtje kunt plaatsen. (Tip: vertrouwt u het niet of zet u het op een seizoentafel of kinderkamer bv, plaats er dan een nep waxinelichtje in op batterijen.)


Iedere kandelaar is uniek doordat er bij de één wat meer schors rondom zit dan bij de ander. Iedere uil heeft wel de schors-wenkbrauwen waardoor de uil zijn mooie karakteristieke " strenge uilen frons" heeft.

De laatste exemplaren. Op = Op


Waar komt dit vandaan?
Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.


Ervaringen van anderen (0)
Type deze code over aub.