Top

Tuinkandelaar "Hert"

  • Tuinkandelaar "Hert"
  • Tuinkandelaar "Hert"
rating 5
(5 / 5 Ervaringen van anderen)
27,95
per stuk


Natuurlijk sfeer brengen  in je tuin
met deze prachtige tuinkandelaar ....

Robuuste windlicht / kandelaar, gemaakt van een stuk boomstam waaruit een mooi hert en dennenboompje zijn gezaagd. Met metalen handvat wat je eenvoudig los kunt halen, dus ook makkelijk om de tak met veel zij-takjes kunt hangen! Ook zit er een glazen windlicht in waardoor de vlam niet dooft of gaat flakkeren. Dit kan eruit zodat je het makkelijk schoon kunt houden.
Breng sfeer in je tuin met deze unieke kandelaar. Doordat het gemaakt is van hout past het natuurlijke materiaal extra mooi in je tuin!

Afmetingen:
Hoogte ongeveer 11 - 12 cm
Doorsnede verschilt van 11 - 14 cm

Direct uit voorraad leverbaar.

Let op: omdat hout een natuurproduct is kan het geleverde product afwijken van de getoonde foto (schors kan donker en robuust zijn, maar ook wat gladder en lichter, bv als het berkenhout is. U kunt uw voorkeur voor lichte of donkere stam, gladde of juist heel robuuste boomschors, aangeven in het opmerkingenveld, indien mogelijk houden we hier zeker rekening mee.)
 
Waar komt deze tuinkandelaar vandaan?

Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.


Ervaringen van anderen (5)
rating 5 (5 / 5 Ervaringen van anderen)

rating 5 De Kerstdagen zijn alweer voorbij en met veel plezier hebben we de kandelaars aan onze kinderen gegeven.
Ze vinden ze heel erg mooi en apart. Er zijn al foto’s naar vrienden gestuurd dus wie weet komen er meer bestellingen voor Duizendhout.

rating 5 Ontzettend mooie kandelaar. Staat mooi te wezen op mijn seizoenstafel!

rating 5 Ik ben er heel blij mee erg gezellig en prachtig gemaakt.
Heb 2 cadeau gedaan aan mijn kinderen, die zijn er ook heel blij mee. Zeker een aanrader.

rating 5 Ben er bijzonder tevreden mee! Een dikke pluim voor het vakmanschap waarmee het gemaakt werd.
Take care

rating 5 Hartelijk dank! We zijn er heel erg blij mee en het geeft 's avonds een warm en gezellig effect. Beslist een aanrader, zo'n stukje natuur op tafel.
Hartelijke groet,
Piet Frie

Type deze code over aub.