Herroepingsbeleid


1. Het herroepingsrecht

U hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Kosten van retourzending zijn gratis voor u.

2. Herroepingstermijn

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of iemand anders voor u, het pakket in ontvangst heeft genomen. (Afleverdatum van vervoerder of anderszins in ontvangst genomen, bv door zelf afhalen van het pakket.)

3. Kennisgeving van de herroeping

Wilt u (een deel van)  uw bestelling retourneren stuur dan een email naar info@duizendhout.nl   U ontvangt dan een mail met printbaar retour adres-etiket. 
Dit retour adres-etiket is 5 dagen na aankomst per mail geldig. U kunt het pakket op een TNT postpunt kosteloos afgeven. 

4. Gevolgen van herroeping en Retentierecht

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u het bedrag van de geretourneerde artikelen binnen 14 dagen retour nadat de artikelen door ons zijn ontvangen. En mits de artikelen in goede staat zijn ontvangen. 

5. Teruggave van de goederen

Als de ongebruikte producten in originele verpakking zijn aangekomen bij Duizendhout zal het factuurbedrag per omgaande geretourneerd worden. (Verpakkingen mogen wel voorzichtig geopend zijn, maar de producten dienen vervolgens weer in dezelfde originele verpakking teruggestuurd te worden.)

6. Kosten van het terugzenden

De kosten van retourzending zijn voor ons, het kost u dus niets. Behalve de moeite van het adresetiket printen en naar TNT postpunt brengen!

7. Compensatie van de Waardevermindering

U bent zelf aansprakelijk indien de goederen beschadigd of duidelijk gebruikt aankomen bij ons. Het kan dan zo zijn dat u niet of niet volledig het bedrag retour krijgt.

8. Ruilen van goederen

Ruilen van artikelen (anders dan speciaal voor u besteld maatwerk) is mogelijk binnen 14 dagen na afleverdatum. Als de ongebruikte producten in originele verpakking zijn aangekomen bij Duizendhout zal het vervangende artikel naar u verstuurd worden. Evt tezamen met een factuur indien er bijbetaald dient te worden als het vervangende artikel duurder is.

Kosten van ruilen zijn - net als kosten voor retourneren - gratis en voor rekening van Duizendhout. Stuur een mail naar info@duizendhout.nl met daarin vermeld wat u wilt ruilen en we maken het in orde.