Top

Sprookjes Poppenhuis

  • Sprookjes Poppenhuis
  • Sprookjes Poppenhuis
  • Sprookjes Poppenhuis
  • Sprookjes Poppenhuis
  • Sprookjes Poppenhuis
rating 5
(4.5 / 2 Ervaringen van anderen)
114,00
per stuk


Prachtig sprookjes poppenhuis met mooie organische ronde vormen. De bovenverdieping heeft verbinding met de begane grond via een solide vast trap. Zeer stevig en vervaardigd door een echte ambachtsman. Bijzonder zijn ook de mooie ronde raampjes. Verborgen schroefgaten (afgewerkt met houten duveltjes, waardoor je de schroefgaten niet meer ziet) Fraai vakwerk!

Afmeting: 30 x 45 x 36,5 cm.
De bodem is gemaakt van massief hout, met een dikte van 1,5 cm.
De hoogte van beide verdiepingen is 16 cm - handig om te weten welke poppetjes er in het poppenhuis passen.

Direct uit voorraad leverbaar én GRATIS verzonden in heel Nederland en naar België!

Let op: exclusief accessoires en poppetjes! (foto 4 heeft Sneeuwwitje en een boom van Ostheimer erbij)

De 10-delige set poppenhuis meubeltjes die op foto 4 te zien is, is hier los verkrijgbaar. Ostheimer verkopen wij helaas niet.

Als u deze set direct met het poppenhuis aanschaft is het een stuk goedkoper! (namelijk € 39,95 ipv. 46,95)U kunt hierboven kiezen of u het poppenhuis mét of zonder meubelset (zie laatste afbeelding) wilt kopen.

Direct uit voorraad leverbaar.


Waar komt dit houten sprookjes poppenhuis vandaan?

Gemaakt door een ambachtsman met klein atelier. Van zijn hand komen ook de Multiway Speelhuisjes. Vakwerk uit Duitsland.


Ervaringen van anderen (2)
rating 5 (4.5 / 2 Ervaringen van anderen)

rating 5 Prachtig sprookjes huis, past perfect bij Ostheimer en wordt veel mee gespeeld, en mama ook blij want het staat wat leuker dan al dat plastic speelgoed...
Prachtige aankoop!!

rating 4 De kids spelen met veel plezier met hun nieuwe 'stal' voor de ostheimerdieren. Ook mama is tevreden. Het huis heeft mooie vormen. Enig minpunt is de kleur. Ik had hem blanker verwacht en het valt wat meer gelig/oranje uit dan gehoopt. #kleurgevoelig. Al met al voor deze prijs een fijne aankoop

Type deze code over aub.