Top

Speelbelovend Playstand Speelhuis

  • Speelbelovend Playstand Speelhuis
  • Speelbelovend Playstand Speelhuis
  • Speelbelovend Playstand Speelhuis
rating 5
(5 / 1 Ervaringen van anderen)
345,00
per complete set


Set van twee houten speelrekken en bogen gemaakt van onbehandeld grenen hout. Samen vormen ze een mooi speelhuis / playstand. Als je wilt kun je zelf de planken behandelen met bv. lijnolie of een kindvriendelijke lak of lazuur om het hout te beschermen. Met lijnolie krijgt het een mooie diepe kleur en worden de knoesten en lijnen in het hout mooier zichtbaar.

Grenen is zacht hout dus zelf nog afwerken zorgt voor een langere levensduur.

Levertijd is ongeveer tussen 2 - 5 weken bedragen.

Verkrijgbaar met of zonder opbergvak / -bak. Dus met plank om op te zitten of dingen op te zetten (zie foto 2), of enkel een groot opbergvak om speelgoed in te doen. (zie foto 3)

Foto 1 heeft - als je goed kijkt - aan de ene kant een plank en aan de andere kant een opbergbak. (let op: playstands worden altijd exclusief hemeltje geleverd, ook al staan ze soms wel op de afbeeldingen)

Afmetingen van een enkel speelrek:

hoogte tot bovenkant boog: 149 cm

hoogte staander (zonder boog erop): 116 cm

Breedte: 100 m

Diepte: 29 cm.

Versie met zitbank / speelplank:

Zithoogte plank ("brug"): 37 cm.

Versie met opbergbak:

Hoogte onderkant bak: 25 cm.
Bovenrand van de bak: 36 cm

Diepte bak, binnenmaat: 9 x 25 cm.


Afmeting compleet huisje (dus 2 staanders)

L 120 x H 149 x B 100 cm

Beide staanders kun je zover als je wilt uit elkaar zetten, dus het huisje groter of kleiner maken. (minimum lengte is dus 1 meter 20.)

Ook kun je natuurlijk kiezen voor een staander met bak (voor het speelgoed) en een staander met bankje / speelplank, alle combinaties zijn mogelijk.Vervaardigd in Assen bij Multa Bedrijven. Al deze producten komen tot stand met hulp en inzet van mensen met lichamelijke en / of verstandelijke handicap. Voor Speelbelovend maken zij onder andere deze mooie speelhuisjes.

Ervaringen van anderen (1)
rating 5 (5 / 1 Ervaringen van anderen)

rating 5 Fijn alternatief voor de, veelal erg dure, andere speelhuisjes die ik overal zie. Voor deze prijs deze kwaliteit, daar ben ik erg blij mee!

Type deze code over aub.