Top

Ketting Palo Santo houten kralen


Deze krachtige en exclusieve ketting - houten halsketting is van 100% Palo Santo Heilig Hout kralen gemaakt. Fairtrade en handgemaakt in het Andes gebied.

De drager voelt zich krachtig, ontspannen en beschermd. Door de warmte van je huid komt de geur en heilzame werking van het hout extra vrij. Van oudsher gebruikt men in Zuid-Amerika dit heilig hout ook voor energetische reiniging.

De houten kralen van de ketting geuren overigens niet zo sterk als de Palo Santo wierook-houtjes. Je bent omgeven met een subtiele geur, maar niet té sterk. (Probeer het gewoon uit, je kunt de ketting - mits eenmalig gedragen en in originele verpakking - binnen twee weken retourneren mocht je de geur toch te sterk vinden.)

Mooi verpakt in luxe gerecyclede geschenkverpakking.

Totale lengte ketting: 60 cm.

Diameter: ongeveer 20 cm.

Let op: trek niet te hard aan de ketting (bv met kleine kinderen in de buurt) en wees voorzichtig met vocht.Het Palo Santo ("Hout Heilig" in het Spaans) wat wij verkopen komt van een klein familiebedrijf uit Equador. Het hout komt van een speciale boom en rijpt vervolgens flink wat jaren voordat de bijzondere geur vrijkomt. Dit komt door de etherische olie uit het hout, wat extra vrijkomt door de warmte van uw huid bijvoorbeeld.

De producent gebruikt enkel sprokkelhout en is een aantal jaren geleden begonnen met een Reforestation Program. Voor iedere 10 kilo verkocht hout wordt er een nieuwe boom aangeplant.


Ervaringen van anderen (1)
rating 5 (5 / 1 Ervaringen van anderen)

Cynthia (31-01-2018) rating 5 De palo santo halsketting is heel aangenaam om te dragen. De heerlijke zoete geur van het hout is een streling voor de neus. Een echte aanrader voor wie van duurzaam materiaal houdt.

Type deze code over aub.