Top

Palo Santo Hout

Palo Santo, of Heilig Hout, kun je hier krijgen als wierookhout, maar ook - uniek - als sieraad. Bekijk ze hier op uw gemak! Omdat we weten dat je deze sieraden eigenlijk wilt voelen - zien - ruiken, is het goed om te weten dat we een ruime retourservice hebben voor ál onze producten. Binnen twee weken mag u retourneren en de retourkosten zijn ook gratis!
Palo Santo collier ROZE

Palo Santo collier ROZE

€ 25,95
Deze ketting is gemaakt van een fraai stuk Palo Santo hout, met aan weerszijden handgemaakte natuurkralen en roze keramische kralen. Een sierlijke, maar krachtige ketting die beschermend en rustgevend werkt.
Palo Santo ketting BASIC

Palo Santo ketting BASIC

€ 19,99
Naast de wierookhoutjes van Palo Santo, hebben we ook unieke sieraden in onze collectie. Handgemaakt en fairtrade.
Palo Santo collier BLAUW

Palo Santo collier BLAUW

€ 25,95
Deze ketting is gemaakt van een fraai stuk Palo Santo hout, met aan weerszijden handgemaakte natuurkralen en blauwe keramische kralen. Een sierlijke, maar krachtige ketting die beschermend en rustgevend werkt.
Armband Palo Santo GRIJS

Armband Palo Santo GRIJS

€ 19,95
Deze armband is gemaakt van een mooi stuk Palo Santo heilig hout, met aan weerszijden handgemaakte natuurkralen uit de Amazone en Peruaanse licht- en donkergrijze keramische kralen. Rustgevend en zeer subtiel geurend naar Palo Santo wierookhout.
Armband Palo Santo LICHTBLAUW

Armband Palo Santo LICHTBLAUW

€ 19,95
Deze armband is gemaakt van een mooi stuk Palo Santo heilig hout, met aan weerszijden handgemaakte natuurkralen uit de Amazone en Peruaanse blauwe keramische kralen. Rustgevend en subtiel geurend naar Palo Santo wierookhout.