Top

Open kerststal - large

  • Open kerststal - large
34,95


Open kerststal van hout
met losse figuurtjes om zelf een mooi plekje te geven...

Mooie open kerststal van hout. Het dak is gemaakt van ruwe boomschors, daarom is ieder stalletje uniek en kan afwijken van de getoonde afbeelding. Het hekje aan de rechterkant zorgt voor een extra 3-dimensionale toevoeging. De ster kan zelf op het dak bevestigd worden en je kunt er dus letterlijk je eigen draai aan geven.

De figuurtjes zijn deels gemaakt van glad hout en deels van boomschors, wat een bijzonder effect geeft. Ze worden los bijgeleverd dus kunnen in iedere positie bij de kerststal neergezet worden.

Met een gekleurde doek eronder of wat dennentakken vóór het stalletje, en een lichtsnoertje erdoorheen, creëer je makkelijk en simpel een prachtig kersthoekje.

Afmeting stal:
26 x 17 cm

Dikte 4,5 cm

Hoogte Jozef: 10 cm

Direct uit voorraad leverbaar.
 


Waar komt dit vandaan?

Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.


Ervaringen van anderen (0)
Type deze code over aub.