Top

Swarovski hangers

Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.
Kristal hanger Eikenblad

Kristal hanger Eikenblad

€ 17,95
Dun en sierlijk vormgegeven beukenblad van hout met groot, rond Swarovski kristal.
Kristal hanger Zonnester

Kristal hanger Zonnester

€ 18,95
Kristalhanger in de vorm van een ster / zon, inclusief bolvormig Swarovski kristal van 1,3 cm. De houten hanger is niet overal even dik, maar is in het midden dikker dan aan de rand en de acht hoeken lopen in een punt, wat de hanger een stevige body geeft, erg mooi!
Kristal Engel

Kristal Engel

€ 10,95
Houten engel om op te hangen met stalen vleugels (geroest en daarna gelakt zodat het niet meer afgeeft.) Het lichte esdoornhout is een bijzondere combinatie met de stalen vleugeltjes. Het engeltje heeft een slanke vorm en houdt een Swarovski druppel kristal in de handen.
Kristal hanger Uil

Kristal hanger Uil

€ 27,95
Robuuste uil gemaakt van hout uit het Zwarte Woud. De ogen zijn originele Swarovski kristallen, wat de uil een bijzondere oogopslag geeft.
Wensboom "Kristal Eik"

Wensboom "Kristal Eik"

€ 79,95
Deze mooie Swarovski Kristal Eik is een wensboom waaraan wensblaadjes bevestigd kunnen worden. Perfect voor een bruiloft - herdenking - uitvaart - etc.
Kristal Engel GROOT

Kristal Engel GROOT

€ 24,95
Grote houten engel met stalen vleugels (geroest en gelakt) Het lichte esdoornhout is een bijzondere combinatie met het staal. De engel houdt een grote Swarovski facetbol kristal in de handen.
Kristal hanger Ahornblad / Esdoornblad

Kristal hanger Ahornblad / Esdoornblad

€ 17,95
Dun en sierlijk vormgegeven ahornblad van hout met groot, rond Swarovski kristal.
Kristal hanger Spiraalster

Kristal hanger Spiraalster

€ 18,95
Sierlijk gedraaide, organisch vormgegeven kristalhanger met Swarovski kristal. Afmeting: 16 cm lang. Afgewerkt met natuurlijke lijnolie.