Top

Kristal Engel


Kristal Engeltje
met echt Swarovski kristal voor kleurrijke regenboogjes...

Houten engel met stalen vleugels (geroest en daarna gelakt zodat het niet meer afgeeft.)  Het lichte esdoornhout is een bijzondere combinatie met de stalen vleugeltjes. Het engeltje heeft een slanke vorm en houdt een Swarovski druppel kristal in de handen.


Afmeting engel horizontaal vliegend:

Lengte: 8 cm.

Je kunt dit engeltje ophangen, er zit een lang gouden koord bovenaan.

Deze engel heeft ook een grote broer / zus, met een grote ronde facetbol Swarovski kristal.

Direct uit voorraad leverbaar.


Waar komt dit vandaan?
Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.


Ervaringen van anderen (3)
rating 5 (5 / 3 Ervaringen van anderen)

rating 5 Super mooi gemaakt engeltje. Voor kerst gekocht en 2 weggegeven en supergoed ontvangen. Een echte aanwinst voor de kerstboom!

rating 5 Ik heb mijn engeltje in de boom gehangen vlakbij een lichtje, zodat het kristal prachtig schitterde. Ook de twee dames die een engeltje van mij cadeau hebben gekregen, waren er heel blij mee.

rating 5 we hebben de bestelling ontvangen en we zijn er erg tevreden over! 1 engel om weg te geven en 1 om zelf te houden... Daar worden we blij van!!

Type deze code over aub.