Top

Kristal Engel GROOT

  • Kristal Engel GROOT
  • Kristal Engel GROOT
rating 5
(5 / 2 Ervaringen van anderen)
24,95
per stuk


grote Kristal Engel
met mega Swarovski kristal voor bijzondere lichteffecten...

Grote houten engel met stalen vleugels (geroest en daarna gelakt zodat het niet meer afgeeft.)  Het lichte esdoornhout is een bijzondere combinatie met de stalen vleugels. De engel heeft een lief, fijn gezichtje en houdt een grote Swarovski facetbol kristal in de handen.

Deze grote facetbollen breken zonlicht in duizenden kleine regenboogvlekjes die dan in de kamer schijnen. Prachtig gezicht!

Deze engel is de grote broer / zus van deze kleinere versie.

Afmeting: 18 x 11 cm.

Je kunt deze engel ophangen, er zit een lang gouden koord bovenaan bevestigd zodat je het op diverse hoogtes kunt maken.

Direct uit voorraad leverbaar.


Waar komt dit vandaan?
Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.


Ervaringen van anderen (2)
rating 5 (5 / 2 Ervaringen van anderen)

rating 5 Erg mooi met het zomerlicht wat er doorheen schijnt. Inderdaad vrolijke regenboogvlekjes op de muren. Poes vind het fascinerend ;-) Dank!

rating 5 mooie uitstraling heeft deze engel met kristal

Type deze code over aub.