Top

Knoopster Pakket

  • Knoopster Pakket
  • Knoopster Pakket
4,99
per stuk

Deze dunne houten knoopster ligt heel fijn in de hand en is een combinatie van punniken & kantklossen. Erg leuk om bijvoorbeeld vriendschaps armbandjes mee te maken. Het touwtje wat eruit komt is een stuk dunner dan wanneer je de breivork gebruikt.

In tegenstelling tot wat je zou verwachten, is de knoopster voor jonge kinderen (vanaf ong. 5 jaar) makkelijker dan de breivork omdat het bij de breivork lastig inschatten is hoe strak je de woldraad moet wikkelen. De knoopster is gewoon touwtjes verleggen, dat gaat een stuk makkelijker.

Inclusief gebruiksaanwijzing en een 7-streng biologisch katoen om direct te kunnen beginnen.De Speelgaard maakt eerlijk houten speelgoed. Het is een initiatief van mensen uit Nederland en Bosnië Herzegovina. Het hout dat gebruikt wordt komt van kleine bos-eigenaren die hun bos duurzaam beheren. Om de producten af te werken gebruiken ze natuurlijke lijnolie. In de eigen werkplaats in Bosnië Herzegovina leren mensen met verschillende geloofsovertuigingen weer samenwerken na de oorlog in voormalig Joegoslavië.
 Ervaringen van anderen (0)