Top

Open kerststal - medium

  • Open kerststal - medium
19,95


Open kerststal
met losse figuurtjes welke je zelf een mooi plekje kunt geven...

Bijzondere kleine open kerststal gemaakt van twee gevorkte takken (ieder huisje is daarom uniek en zal iets afwijken van de afbeelding) met een glad houten dak en Jozef, Maria en kindje Jezus in zijn krib. De ster op het dak is van een stuk boomschors gemaakt en zorgt voor een mooi contrast met het gladde blanke hout van de kerststal zelf. De figuurtjes zijn ook van glad hout gemaakt en geven een serene uitstraling aan het geheel. De gevorkte takken met boomschors daarentegen geven dit kerststalletje een robuust uiterlijk en zorgen voor een mooi evenwicht in robuust / glad hout.

Afmeting stal:
15 x 8 cm

Dikte 2,5 cm

Hoogte kerstfiguurtjes:
Jozef 5 cm
Maria
Krib met kindje Jezus

Maak van dit kerststalletje een unieke setting door er bijvoorbeeld wat kleine dennentakjes, zand of zaagsel, en mini dennenappeltjes omheen te strooien. Of enkel een dunne zijden doek met wat zilveren of gouden sterretjes daarop gestrooid. Met een paar simpele toevoegingen wordt dit kerststalletje een heel bijzonder tafereeltje!

Direct uit voorraad leverbaar.
 


Waar komt deze kleine open kerststal vandaan?

Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze. Enkel bomen die gekapt moeten worden, worden gebruikt voor de productie van deze mooie items. Het is dus altijd weer een verrassing welk hout voor welke producten gebruikt is, soms zitten er mooie noesten en zwarte lijnen (het gevolg van schimmel) in het hout. Het hout vertelt op deze manier echt een verhaal, prachtig om te zien. En ook, geen onnodige boskap en verantwoord bosbeheer. Ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.


Ervaringen van anderen (0)
Type deze code over aub.