• verzendkosten € 5,95
  • Gratis verzenden boven € 75,-
  • Gratis retourneren
  • Duurzaam Assortiment
  • Eerlijke herkomst

Ruilen:
Ruilen van artikelen (anders dan speciaal door u besteld maatwerk) is mogelijk binnen 14 dagen na afleverdatum. Neem contact met ons op door te mailen naar info@duizendhout.nl  of door het contactformulier op de website in te vullen. U ontvangt dan een adreslabel wat u kunt printen.
Kosten van retourzending zijn voor rekening van Duizendhout en dus gratis voor u.
Als de ongebruikte producten in originele verpakking zijn aangekomen bij Duizendhout zal het vervangende artikel naar u verstuurd worden.

Retourneren:
Indien de bestelling niet aan uw  wensen voldoet, heeft u het recht om het product of de producten binnen 14 kalenderdagen na afleverdatum te retourneren aan Duizendhout. Neem contact met ons op door te mailen naar info@duizendhout.nl  of door het contactformulier op de website in te vullen.

Retourkosten zijn voor de klant gratis, u ontvangt een mail met printbaar etiket. Dit retouretiket is 5 dagen na aankomst per mail geldig. Na deze vijf dagen zijn de retourkosten voor uw eigen rekening. Als de ongebruikte producten in originele verpakking zijn aangekomen bij Duizendhout zal het factuurbedrag per omgaande geretourneerd worden. (Verpakkingen mogen wel voorzichtig geopend zijn, maar de producten dienen vervolgens weer in dezelfde originele verpakking teruggestuurd te worden.)

Duizendhout behoudt zich het recht om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat een artikel reeds intensief is gebruikt, of wanneer het artikel niet in originele verpakking geretourneerd is of beschadigd is. Wanneer het product of de producten teruggestuurd worden buiten de 14 dagen om na afleverdatum, wordt het aankoopbedrag niet geretourneerd. Uw artikel(en) kunt u dan alleen terug ontvangen door zelf weer verzendkosten te betalen.