Top

Kerststal MEDIUM

33% Korting
  • Kerststal MEDIUM
  • Kerststal MEDIUM
€ 17,95
11,95
per stuk


Houten Kerststal met bijzondere schorsrand
gekleurde doek eronder, kandelaartje ervoor, en klaar is je subtiele kersthoekje...

Mooi kerst tafereel, uitgesneden uit halve boomstamschijf met boomschors er nog aan. De boompjes, kerststal, en Jozef en Maria zijn uitgesneden en je kunt ze naar voor of achter schuiven voor een mooi 3D-effect.

Bijzondere kerststal, subtiel en een uniek cadeau voor jezelf of een ander!

Afmeting van de uitgezaagde figuurtjes in totaal: 4 x 7 cm.

De schors en ruimte van de stam eromheen varieert van 12 - 14 cm lengte.

Dit is een natuurproduct dus er is ruime variatie in schors en diktes van hout. Zal dus wat af kunnen wijken van de exacte afbeelding.

De huidige voorraad bestaat uit mooie berkenschors (zie afbeelding 1) Variaties zijn dan helemaal gladde witte bast, of ietsje ruwere versie. Ook wit maar met donkere plekken Heeft u voorkeur? Geef dit dan gerust aan in het opmerkingenveld, indien mogelijk houden we hier rekening mee.


Waar komt dit vandaan?

Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.


Ervaringen van anderen (0)
Type deze code over aub.