Top

Wierook brander "Boshuisje"

  • Wierook brander "Boshuisje"
  • Wierook brander "Boshuisje"
  • Wierook brander "Boshuisje"
24,95
per stuk

Houten huisje, glad afgewerkt met aan de voorkant een robuuste uitstraling door de schors die daar nog op zit. Ook zacht afgewerkt, ondanks het reliëf voelt het heerlijk glad aan. Een bijzondere wierookbrander waar u jaren plezier aan zult beleven!

Aan de voorkant (op de kant waar de boomschors zit) is rechtsonder een mooi hartje uitgezaagd. Dit is nodig voor de zuurstoftoevoer om het wierook-kegeltje goed te kunnen laten branden.

Bovenop het huisje is een koperen buisje, de schoorsteen, gemaakt. Hierdoor kringelt er echte rook naar boven wanneer de wierook brandt. Zo wordt de heerlijk geurende wierook in het vertrek verspreid.

Afmeting
: 11 x 7,5 x 8 cm.

(ongeveer, kan iets verschillen door de dikte van de schors)

Wordt geleverd inclusief houdertje om wierook-kegel goed rechtop in het huisje te kunnen zetten, en inclusief doosje met drie kegeltjes.

Veiligheids Instructies:
* Houd kandelaars en wierookbranders altijd in het zicht; als u de kamer verlaat of in slaap kan vallen, blaas het kaarsje of de wierook dan uit en wacht even totdat het niet meer gloeit.
* Zet een kandelaar of wierookbrander ver genoeg uit de buurt van brandbare objecten als gordijnen, planken erboven, etc.
* Houd ze ook uit de buurt van dieren en kinderen, zorg dat zij er niet bij kunnen komen. 
* Let ook op de ondergrond: zorg voor een vuurvaste ondergrond en houd er rekening mee dat de houder heet kan worden en op bepaalde ondergronden een donkere vlek achter kan laten. Zet het bij voorkeur dus op een schoteltje of mooie platte leisteen wanneer u het op een lichtgekleurde of synthetische coating tafel wilt zetten bijvoorbeeld.

Gebruik uw gezonde verstand en neem altijd het zekere voor het onzekere, wees voorzichtig met vuur en gloeiende wierook!


Waar komt dit vandaan?

Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.Ervaringen van anderen (0)