Top

Boomstam Kandelaar "Levensboom"

  • Boomstam Kandelaar "Levensboom"
  • Boomstam Kandelaar "Levensboom"
18,95


Houten kandelaar Yggdrasil,
de levensboom met vele mooie betekenissen ...

Stoer sfeerlicht, gemaakt van een stuk boomstam waaruit een mooie voorstelling is gelaserd. De boom heeft aan de voet een eekhoorntje en in de boom twee uilen. Zet er een waxinelichtje in en het schijnt prachtig door. Veilig voor echte kaarsjes, maar vertrouwt u het niet of zet u dit lampje op bv. een kinderkamer, dan kunt u er ook een oplaadbaar nep-kaarsje in doen.

Afmetingen:
Hoogte ongeveer 10 - 12 cm
Doorsnede verschilt van 11 - 12 cm

Ook verkrijgbaar in boomstamlichtje met drie verschillende afbeeldingen, voor ieder seizoen iets passends!

Let op: omdat hout een natuurproduct is kan het geleverde product afwijken van de getoonde foto (schors kan donker en robuust zijn, maar ook wat gladder en lichter, bv als het berkenhout is. U kunt uw voorkeur voor lichte of donkere stam, gladde of juist heel robuuste boomschors, aangeven in het opmerkingenveld, indien mogelijk houden we hier zeker rekening mee.) Ook de afmetingen zijn slechts een indicatie en kunnen wat verschillen.

Direct uit voorraad leverbaar.
 

Waar komt dit vandaan?

Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.


Ervaringen van anderen (0)
Type deze code over aub.