Top

Boomstam Kandelaar "Dennenbos"


Kandelaar uit één stuk boomstam
met fijntjes gelaserd venster wat warm licht laat schijnen...

Stoer sfeerlicht houten kandelaar, gemaakt van een stuk boomstam waaruit een mooie voorstelling is gelaserd. Deze kandelaar heeft een mooie afbeelding van een dennenbos met hertjes en uiltjes.

Zet er een waxinelichtje in en het schijnt prachtig door. Veilig voor echte kaarsjes, maar vertrouwt u het niet of zet u dit lampje op bv. een kinderkamer, dan kunt u er ook een nep-kaarsje op batterij in doen.

Afmetingen:
Hoogte ongeveer 10 - 12 cm
Doorsnede verschilt van 11 - 12 cm

Ook verkrijgbaar in boomstamlichtje met een enkele loofboom - de Yggdrasil Levensboom!

Let op: omdat hout een natuurproduct is kan het geleverde product afwijken van de getoonde foto (schors kan donker en robuust zijn, maar ook wat gladder en lichter, bv als het berkenhout is. U kunt uw voorkeur voor lichte of donkere stam, gladde of juist heel robuuste boomschors, aangeven in het opmerkingenveld, indien mogelijk houden we hier zeker rekening mee.) Ook de afmetingen zijn slechts een indicatie en kunnen wat verschillen.

Direct uit voorraad leverbaar.
 

Waar komt dit vandaan?

Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.


Ervaringen van anderen (3)
rating 5 (5 / 3 Ervaringen van anderen)

rating 5 Pakketje is net aangekomen.
Hartelijk dank voor de service.

De kandelaar is prachtig!

rating 5 Bijzondere combi van schors en fijne afbeelding. Blij mee. ook met de service en snelle levering!

rating 5 De kandelaar mogen ontvangen en het brengt een erg gezellig sfeertje in huis, is precies zoals ik had verwacht, ben er blij mee.

Type deze code over aub.