Top

Boomstam Kandelaar 3 vensters

  • Boomstam Kandelaar 3 vensters
  • Boomstam Kandelaar 3 vensters
  • Boomstam Kandelaar 3 vensters
  • Boomstam Kandelaar 3 vensters
rating 5
(4.8 / 5 Ervaringen van anderen)
24,95
per stuk


Robuuste houten kandelaar
gemaakt uit één stuk boomstam ...

Deze mooie houten kandelaar is geschikt voor waxinelichtjes in cup, of nepkaarsjes indien je deze op bv een kinderkamer wilt zetten.

Het hout met robuuste schors geeft een bijzondere combinatie met de fijntjes gelaserde raampjes met drie verschillende voorstellingen.

Omdat er drie afbeeldingen zijn kun je altijd zelf kiezen hoe je de kandelaar neerzet en welk raampje mooi in het zicht staat.

Waar komt dit vandaan?

Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.


Wil je je huis een warme en natuurlijke sfeer geven, dan is deze kandelaar bij uitstek geschikt doordat je ieder seizoen een passende afbeelding kunt kiezen!


Stylingtip: met een paar simpele natuur items er omheen maak je de plek waar de kandelaar staat extra bijzonder. Denk aan dennenappels, kastanjes, etc. in de herfst, dennentakken in de winter, pepernoten voor Sinterklaas, dennentakken met een paar kleine kerstballetjes voor de Kerst, lentebolletjes in kleine potjes in het voorjaar ...
Deze bijzondere houten kandelaar is van goede kwaliteit (niet te vergelijken met goedkopere versies!), heeft drie vensters waar het licht mooi doorheen schijnt:
* dennenbos met herten
* bloesemtak met vogels
* levensboom Yggdrasil (uit de Noorse mythologie)

Afmeting:
Hoogte ongeveer 10  cm.
Doorsnede varieert van 11 - 13 cm.


Let op: omdat hout een natuurproduct is kan het geleverde product afwijken van de getoonde foto's (schors kan donker en robuust zijn, maar ook wat gladder en lichter, bv als het berkenhout is. U kunt uw voorkeur voor lichte of donkere stam, gladde of juist heel robuuste boomschors, aangeven in het opmerkingenveld, indien mogelijk houden we hier zeker rekening mee.) Ook de doorsnede van de stam kan ietwat verschillen.

Direct uit voorraad leverbaar.Ervaringen van anderen (5)
rating 5 (4.8 / 5 Ervaringen van anderen)

rating 5 Hallo Edith, Hartelijk dank voor de snelle toezending van de mooie kandelaar. Hij is echt heel mooi.

rating 5 Schitterende aanwinst en inderdaad met ieder seizoen een mooie uitstraling.

rating 5 Erg mooi vormgegeven, aanwinst in de woonkamer.

rating 4 Zeker weten dat ik het mooiste Kerstkado heb dit jaar - erg blij mee - bedankt!

rating 5 Mooi kado, werd goed ontvangen!

Type deze code over aub.