Top

Amber Kaleidoscoop

  • Amber Kaleidoscoop
  • Amber Kaleidoscoop
  • Amber Kaleidoscoop
  • Amber Kaleidoscoop
  • Amber Kaleidoscoop
  • Amber Kaleidoscoop
rating 5
(5 / 3 Ervaringen van anderen)
19,95
per stuk


Kunstig gemaakte houten kaleidoscoop
met echte barnsteentjes voor een betoverend effect ...

Prachtig handgemaakte ECO kaleidoscoop. Gemaakt van snelgroeiend hazelaarhout en gevuld met kleine ambersteentjes. De kaleidoscoop ligt fijn in de hand en het hout / de schors voelt zacht en glad aan, ondanks het robuuste uiterlijk. Doordat het van een echte tak is gemaakt, oogt en voelt het zeer natuurlijk. In combinatie met de mooie amber steentjes een feest voor het oog!

De glaasjes aan beide uiteinden zijn van crashbestendig stevig plastic gemaakt. De gebruikte ambersteentjes zijn gerecyclede reststeentjes / gebroken kralen van Baltic Sea Amber sieraden-ateliers. Ook hierin komt het duurzame karakter van dit product terug.

Deze kaleidoscoop is handgemaakt, uniek, robuust en stevig! Zowel kinderen als volwassenen zullen met heel veel plezier en verwondering naar dit betoverende amber schouwspel kijken! (bekijk het filmpje hieronder voor een mooie impressie.)

Afmeting kaleidoscope: ongeveer 14 x 3-4 cm.
Afmeting verpakking: 17 x 4,5 cm.

Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar.

Let op: doordat iedere kaleidoscoop met de hand en van takken gemaakt is, zal ieder artikel er anders uit zien. De productfoto's zijn daarom slechts een voorbeeld en kunnen afwijken in kleur en robuustheid.

Direct uit voorraad leverbaar.


Uit Litouwen komen deze kunststukjes, gemaakt door kunstenaar Zilvinas. Hij gebruikt hout en amber uit de omgeving. Hazelaarhout is een relatief snelgroeiende houtsoort. De gebruikte amber is een gerecycled restproduct van sieraden ateliers. Dit maakt deze ECO kaledeidoscope tot een uniek en bijzonder artikel.

"Volgens een oude Litouwse legende bestond er lang, lang geleden een immens kasteel, gemaakt van amber, diep onder de zeespiegel. Echter, de god van de Donder Perkúnas wilde de zeegodin Júrate straffen omdat zij verliefd was geworden op een sterveling, de visser Kastytis. Daarom verwoestte hij het immense kasteel en de duizenden kleine stukjes amber zwerven nog steeds in de natuur rond."


BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Ervaringen van anderen (3)
rating 5 (5 / 3 Ervaringen van anderen)

rating 5 Prachtige caleidoscope - de ruwe boomstam samen met de mooie ambersteentjes maakt het echt af!

rating 5 Dit exemplaar is nog mooier dan ik had gedacht. Deze toevoeging aan de verzameling is zeer welkom.
met vr groet

rating 5 Heel mooie steentjes, met heel mooi licht. Heel mooi kado!

Type deze code over aub.