Top

Wensboom Yggdrasil

  • Wensboom Yggdrasil
  • Wensboom Yggdrasil
  • Wensboom Yggdrasil
  • Wensboom Yggdrasil
rating 5
(4.8 / 9 Ervaringen van anderen)
34,95
per stuk


Prachtige grote houten boom, maar liefst 70 cm hoog. Met opzetstuk onderaan waardoor de boom stevig kan staan. Ook plat weer op te bergen doordat dit opzetstuk makkelijk in en uit elkaar schuift.

Voor iedere gelegenheid op te tuigen: denk aan versierboom voor seizoenstafel, als wensboom bij een bruiloftsfeest, of als sieradenboom te gebruiken bijvoorbeeld.

Gemaakt van FSC Fins berkenhout. Direct uit voorraad leverbaar.

Afmeting boom: 70 x 48 cm. 

Wist je dat de Yggdrasil de naam is van de levensboom uit de Noorse mythologie? Hij verbindt met zijn wortelen en takken de negen verschillende werelden met elkaar, van onderwereld tot elfen, van mensen tot dwergen en aller daartussen.

Deze houten wensboom is
direct uit voorraad leverbaar.

Zie ook onze andere wensboom - de Kristal EikEr kunnen kleine wenskaartjes aan de boomtakken worden bevestigd. Hier ziet u welke duurzame wenskaartjes wij verkopen. (gerecycled papier en plantaardige inkt) Besteld u ze direct bij met wensboom mee, dan zij ze een euro per pakje goedkoper.

Let op: de papiertjes zijn het best met een zacht Hb potlood te beschrijven. Doordat ze erg dun zijn schijnen en drukken ze snel door.

Deze wenskaarten zijn wit met een mooie sierlijke afbeelding van een blad in goud-bruine tint voorop. de achterkant is wit zonder opdruk, daar kan een mooie wens / tekst geschreven worden. Ieder pakje komt met ruim genoeg foam-plakkertjes waarmee de kaartjes makkelijk op de boom geplakt kunnen worden. Voordeel daarvan is dat er meer in kunnen hangen, én dat ze naderhand makkelijk te verwijderen zijn.

Afmeting: 6 x 8 cm.Deze wensbomen van Speelbelovend worden vervaardigd door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij maken prachtige houten items van, meestal onbehandeld, FSC hout.

Ervaringen van anderen (9)
rating 5 (4.8 / 9 Ervaringen van anderen)

rating 4 De boom is prachtig! De kaartjes waren helaas niet echt kaartjes maar hele dunne papiertjes. Dat hebben we opgelost door ze zelf op kaartjes te plakken en van lintjes te voorzien. Het resultaat was geweldig!

rating 5 Topboom! Voldeed volledig aan mijn verwachtingen en werd met veel enthousiasme ontvangen. Heel mooi hout en voor vele gelegenheden te gebruiken!

rating 4 Ik ben erg blij met dit pronkstuk op de seizoenstafel. iedere keer gaan we de boom passend versieren bij het seizoen of jaarfeest. Leuk hoor!!

rating 5 Nog mooier dan verwacht in het echt! Dank voor de snelle verzending!

rating 5 Voor afscheid collega, kan vaker gebruikt worden op ons kantoor. Erg leuk met notitieblaadjes in de vorm van heggebladeren!

rating 5 Mooie degelijke boom & snelle service

rating 5 Snelle levering (3d na bestelling van NL naar BE)
Mooie & stevige boom (zag er mooier uit & goedkoper dan andere types die op internet aangeboden worden). Zal perfect gebruikt kunnen worden op m'n trouwfeest. Aanrader!

rating 5 Bedankt voor de mooie boom, resultaat is heel mooi geworden!

rating 5 Hallo, De boom is binnen en staat super in de vensterbank!

Type deze code over aub.