Top

Spelen

Poppenhuis Meubeltjes

Poppenhuis Meubeltjes

€ 39,99
Gemaakt van elzenhout en organisch vorm gegeven. Deze poppenhuis meubeltjes passen perfect bij ons Sprookjes Poppenhuis. Set bestaat uit eettafel met twee bankjes, een bed met echt dekentje en twee nachtkastjes, een open kast, en een open haard met twee krukjes.
Takelwagen Sleepauto mét extra autootje

Takelwagen Sleepauto mét extra autootje

€ 25,95
Houten takelwagen / kraanwagen mét extra autootje. Beide gemaakt van massief hout, afgewerkt met natuurlijke lijnolie. De kraan wordt met een stevige pin op de truck gezet en kan draaien van links naar rechts.
Kiepwagen Pickup Truck

Kiepwagen Pickup Truck

€ 34,95
Grote houten kiepwagen. Stevige pickup truck gemaakt van massief hout, afgewerkt met natuurlijke lijnolie. De bak is beweegbaar en kan uiteraard écht kiepen.
Poppenhuis Stoeltje

Poppenhuis Stoeltje

€ 7,95
Houten poppenhuis stoeltje van elzenhout, vormgegeven met zachte rondingen. Deze houten stoel is geschikt voor (buig-)popjes van ongeveer 8,5 cm tot en met 13,5 cm. en staat stabiel en stevig op zijn pootjes.
Roertrommel

Roertrommel

€ 12,95
Houten roertrommel met houten trommelstok en losse houten knikker om de mooiste klanken te laten horen. Bijzonder muziekinstrument met grote variatie aan bespelen en klanken
Poppenhuis Toilet

Poppenhuis Toilet

€ 4,95
Houten poppenhuis toilet - wc gemaakt van elzenhout en organisch vorm gegeven met zachte rondingen. Al onze poppenhuis meubeltjes passen perfect bij ons Sprookjes Poppenhuis.
DIY kerstboom

DIY kerstboom

€ 5,95
Deze houten kerstboom kan eerst versierd worden met stift, verf oid. Daarna word het in elkaar geschoven tot een 3D boom die opgetuigd kan worden met een zelf geregen houten slinger. Kinderen zijn er wel een tijdje zoet mee!
Breivork Pakket

Breivork Pakket

€ 4,99
Met deze breivork kunnen mooie dikke koorden geknoopt worden. Hetzelfde idee als vingerhaken en punniken (maar dan zonder de naald die nodig is bij de punnik-klos) Deze breivork is wat smaller en dunner van vorm dan de gangbare varianten, waardoor hij iets lekkerder in de hand ligt. Inclusief beschrijving en klein bolletje wol om direct van start te gaan.
Multiway Playstand Speelhuis

Multiway Playstand Speelhuis

€ 438,00
Deze complete playstand set bestaat uit twee losse speelrekken met halve bogen om een playstand speelhuisje te kunnen maken. (excl. getoonde roze doek)
Brandweer auto Firetruck klein

Brandweer auto Firetruck klein

€ 19,95
Het kleine broertje van de grote houten brandweerauto of Firetruck. Maar net zo stevig en ook gemaakt van massief hout, afgewerkt met natuurlijke lijnolie. Met sterke beweegbare ladder die ook nog kan draaien.
houten auto

houten auto

€ 11,95
Lieve kleine houten auto. Dit autootje is gemaakt van massief hout, afgewerkt met natuurlijke lijnolie, en heeft ongelooflijk zachte lijnen waardoor het zeer geschikt is voor kleine kinderhandjes.
Takelwagen - Kraanwagen

Takelwagen - Kraanwagen

€ 34,95
Grote houten takelwagen / kraanwagen. Stevige truck gemaakt van massief hout, afgewerkt met natuurlijke lijnolie. De takel van de kraanwagen is oprolbaar door middel van de houten draaiknop aan de zijkant.
Bestelauto Bestelbus

Bestelauto Bestelbus

€ 19,95
Houten bestelauto met beweegbaar klepje achter. Je kunt dus écht mini-ladingen vervoeren in deze bestelbus van hout. Zeer stevig en gemaakt van massief hout, afgewerkt met natuurlijke lijnolie.
Magische Woud van Güs

Magische Woud van Güs

€ 36,00
De Güs zijn echte plantenexperts en ze hebben geheime recepten gemaakt voor elke plant. Die ingrediënten mogen niet door elkaar komen. Alleen de geschikte combinatie van helende kristallen kan werken. Deze kunnen worden verzameld op bepaalde open bosplekken. Echter, de opening naar deze bosplekken wijzigt steeds, hetgeen het werk van de Güs moeilijker of juist makkelijker maakt. Al die veranderingen kunnen onverwachte ontmoetingen met boswezens opleveren.
grote houten Bus

grote houten Bus

€ 34,95
Mooie stevige autobus. Deze houten bus is gemaakt van massief hout en heeft zachte afgeronde hoeken waardoor deze zeer geschikt is voor kleine kinderhandjes.
Grote Potlood Tak

Grote Potlood Tak

€ 2,00
Dik potlood, gemaakt van ruwe boomtak. Lengte ong. 20 cm en doorsnede van gemiddeld 2,5 cm. Stift loopt helemaal tot onderin het houten potlood door.
Wiebeltoren

Wiebeltoren

€ 12,95
Stapeltoren / wiebeltoren. Pak de houtjes er één voor één uit zonder dat deze omvalt. Of - nog moeilijker - plaats het houtje wat je eruit neemt bovenóp de toren!
Poppenhuis Keukenkastje met gootsteen

Poppenhuis Keukenkastje met gootsteen

€ 10,95
Houten poppenhuis keukenblok, bestaande uit één deel met gootsteen en kraantje en daaronder een vaatwasser (of keukenkastje, wat je wilt) met los deurtje. (kan er helemaal uit gehaald worden en makkelijk weer eronder geschoven.)
Sprookjes Poppenhuis

Sprookjes Poppenhuis

€ 99,00
Prachtig organisch vormgegeven poppenhuis. Dit houten sprookjes poppenhuis is van puur elzenhout en afgewerkt met natuurlijke olie. Zachte afgeronde hoeken maken het tot geliefd kinderspeelgoed.
Bomen & Struiken speelset

Bomen & Struiken speelset

€ 16,95
Houten bomen (berken) en struiken speelset. Alles past in elkaar als een mooie puzzel. Zo heeft deze houten bomen-set een mooie dubbelfunctie als puzzel én speelset.
Oldtimer Klassieke auto

Oldtimer Klassieke auto

€ 24,95
Prachtige grote houten oldtimer klassieke auto. Deze stevige oldtimer heeft zachte afgeronde hoeken en ziet er schitterend uit!
Poppenhuisje incl. meubeltjes

Poppenhuisje incl. meubeltjes

€ 39,95
Meubelset inclusief huisje en bouwblokjes. Het geheel past als een puzzel precies in elkaar, maar eenmaal uit elkaar gehaald bevat het ontzettend veel meubeltjes, bouwblokken, een huisje.....
Surprise Walnoot met Edelstenen

Surprise Walnoot met Edelstenen

€ 2,50
Surprise walnoot met edelstenen, of edelstenen hart-hangertje! Deze échte walnootschalen zijn herbruikt en op elkaar verlijmd nadat ze er een 1 of 2 half-edelstenen in hebben verstopt, óf een halfedelstenen hanger in de vorm van een hart.
Grothuis

Grothuis

€ 29,99
Grote en robuuste set bogen. Het grothuis bestaat uit vier bogen, opeenvolgend in grootte, en een klein middenstuk-blokje. De buitenste boog heeft subtiel en stoer een stuk boomschors nog zichtbaar.
Bestelbus Bestelauto groot

Bestelbus Bestelauto groot

€ 34,95
Grote houten bestelbus of bestelauto. Ladbak heeft beweegbare klep en kan dus écht ladingen vervoeren! Gemaakt in Zweden van dennenhout en berkenhout.
Wiebelplank Das Brett (3 kleuren leverbaar)

Wiebelplank Das Brett (3 kleuren leverbaar)

€ 129,95
De wiebelplank van Das Brett is gemaakt van 7 lagen beukenhout en geolied. De onderkant is voorzien van een anti-slip natuurlijke kurklaag. Zowel kinderen als volwassenen zullen hier veel plezier aan beleven!
Brandweer auto Firetruck

Brandweer auto Firetruck

€ 34,95
Grote houten brandweerwagen / firetruck. Stevige truck gemaakt van massief hout, afgewerkt met natuurlijke lijnolie. De grote ladder kan omhoog en omlaag en is draaibaar.
Kasteelblokken Ridderburcht

Kasteelblokken Ridderburcht

€ 79,99
Stevige burcht bestaande uit 17 robuuste losse kasteelblokken. Met de diverse torens, muren met kantelen en toegangspoort kan een kind zijn eigen fantasie volledig de vrije loop laten.
Poppenhuis Wastafel

Poppenhuis Wastafel

€ 10,95
Houten poppenhuis wastafel, mooie vormgeving. Hoog en slank met kraantje en gootsteentje bovenop. Dit wastafeltje is gemaakt van elzenhout en organisch vorm gegeven met zachte rondingen.
Loopklossen Hoefijzers

Loopklossen Hoefijzers

€ 34,95
Houten loopklossen met onderop échte hoefijzers! Maak echte paardenhoef-afdrukken in het zand, en op de stenen klinkt het als echt paardengetrappel.