Top

kerststal XL

  • kerststal XL
  • kerststal XL
rating 5
(5 / 2 Ervaringen van anderen)
26,95
per stuk


Mega Kerststal
robuuste vormgeving met uitschuifbare figuurtjes...

Dit is de grootste versie kerststal die we in ons assortiment hebben. Ook dit kerst tafereel is uitgesneden uit halve boomstamschijf met boomschors er nog aan.

Jozef en Maria zitten in de stal, Maria heeft Jezus op haar schoot. Heel mooi gedetailleerd allemaal. Ze kunnen naar voor of achter schuiven voor een mooi 3D-effect.

Afmeting: 32 x 13 cm. Dikte 2 - 2,5 cm. ongeveer. Lengte uitgezaagde motief 20 cm.

Dit is een natuurproduct dus er is ruime variatie in schors en diktes van hout. Zal dus wat af kunnen wijken van de exacte afbeelding.  Alleen de grootte van de afbeelding / uitsnede is telkens hetzelfde, de stam eromheen varieert in grootte en schorskleur en -dikte.

Direct uit voorraad leverbaar!

Voorkeur voor een donkere, robuuste schors (afb. 2 en 3) of juist voor een lichter gekleurde, gladde schors (afb. 1)? Geef dit aan in het opmerkingenveld terwijl de bestelling geplaatst wordt. Indien mogelijk houden we hier rekening mee.


Waar komt dit vandaan?

Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.


Ervaringen van anderen (2)
rating 5 (5 / 2 Ervaringen van anderen)

Miranda (30-01-2018) rating 5 Met deze prachtige kerststal breng je die warme, fijne kerstsfeer in huis. Mooie kwaliteit, snelle levering en ontzettend goede service!

Maria (23-11-2017) rating 5 Prachtige kerststal! Snelle levering.

Type deze code over aub.