Top

Armband Palo Santo GRIJS

  • Armband Palo Santo GRIJS
  • Armband Palo Santo GRIJS
  • Armband Palo Santo GRIJS
19,95


Deze Palo Santo armband
is niet alleen uniek qua vormgeving, maar ruikt ook heerlijk ...

Naast het wierookhout van Palo Santo, hebben we ook unieke sieraden in onze collectie. Handgemaakt en fairtrade. Deze armband is gemaakt van een mooi stuk Palo Santo heilig hout, met aan weerszijden handgemaakte natuurkralen uit de Amazone en Peruaanse donkergrijze en lichtgrijze keramische kralen.

Ieder sieraad is uniek omdat geen Palo Santo stuk of handgemaakte kraal hetzelfde is natuurlijk.

Een krachtige en mooie armband die beschermend en rustgevend werkt, zoals u gewend bent van Palo Santo hout. Gemaakt van een leren koord, verstelbaar door een schuifknoop-systeem en met kleine ronde houten kraal aan ieder uiteinde. Het palo santo hout en de kralen worden in het midden van de armband gehouden door middel van twee zilverkleurige knijpkraaltjes achter de laatste kraal. De kralen schuiven dus niet helemaal heen en weer.

De drager voelt zich krachtig, ontspannen en beschermd. Door de warmte van je huid komt de geur en heilzame werking van het hout extra vrij. Van oudsher gebruikt men in Zuid-Amerika dit heilig hout ook voor energetische reiniging. De houten kralen van de ketting geuren overigens niet zo sterk als de Palo Santo wierook-houtjes. U bent omgeven met een zeer subtiele geur, maar zeker niet te sterk. (Probeer het gewoon uit, u kunt de ketting - mits eenmalig gedragen en in originele verpakking - binnen twee weken retourneren mocht u de geur toch te sterk vinden.)

Mooi verpakt in geschenkverpakking van gerecycled karton

De armband is door de schuifknoop te stellen van kindermaatje tot hele grote volwassen maat. Past echt altijd!


Direct uit voorraad leverbaar.


Het Palo Santo ("Hout Heilig" in het Spaans) wat wij verkopen komt van een klein familiebedrijf uit Equador. Het hout komt van een speciale boom en rijpt vervolgens flink wat jaren voordat de bijzondere geur vrijkomt. Dit komt door de etherische olie uit het hout, wat extra vrijkomt door de warmte van uw huid bijvoorbeeld.

De producent gebruikt enkel sprokkelhout en is een aantal jaren geleden begonnen met een Reforestation Program. Voor iedere 10 kilo verkocht hout wordt er een nieuwe boom aangeplant.


In Nederland worden vervolgens de kralen geregen tot een ketting.


Ervaringen van anderen (0)
Type deze code over aub.