Top

Hippie Bus

29% Korting
  • Hippie Bus
  • Hippie Bus
  • Hippie Bus
  • Hippie Bus
FullFullFullFullFull
(5 / 1 Ervaringen van anderen)
€ 34,95
24,95
per stuk

Back to the sixties met deze houten hippie bus!

Nog slechts 2 voorradig!

Deze mooie houten bus met massief houten wielen heeft een afneembaar dak en deuren en achterdeur die open kunnen dmv stevig elastieken verbinding. Binnenin vastgezet zijn een houten bankje, tafel en bed. En voorstoelen en een stuur natuurlijk.

Afmeting: 31 x 16 x 19 cm.

Aangeraden vanaf een leeftijd van ongeveer 3 jaar.


Small Foot Design is een Duits bedrijf wat duurzaam speelgoed fabriceert. Zo is de verf gebruikt op het houten speelgoed op waterbasis en het hout komt van duurzame bosbouw. Betaalbaar speelgoed, met een duurzame insteek.


Ervaringen van anderen (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 Ervaringen van anderen)

Margriet (30-09-2016) FullFullFullFullFull Wat had je het leuk ingepakt. Maar we waren natuurlijk nieuwsgierig en hebben het voorzichtig aan één kant geopend om te zien hoe het busje eruit ziet. Nog mooier, leuker en groter dan we gedacht hadden! Nu maar wachten op de reactie van kleinzoon. We denken dat zijn oudere zusjes er ook nog leuk mee zullen spelen. Hier hebben we een echt VW- busje uit '78, waar we vaak mee op reis gaan, maar als het hier achter in de tuin staat reizen de kleinkinderen in hun fantasie overal naartoe. Jullie busje zal hun 'reislust' vast ook stimuleren.