Top

Herroeping Formulier

Vul dit formulier in als u iets wilt retourneren en / of ruilen en wij nemen contact met u op. U ontvangt van ons een mail met printbaar retouretiket. Dit retouretiket is 5 dagen na aankomst per mail geldig.

Ruilen: Ruilen van artikelen (anders dan speciaal voor u besteld maatwerk) is mogelijk binnen 14 dagen na afleverdatum. Als de ongebruikte producten in originele verpakking zijn aangekomen bij Duizendhout zal het vervangende artikel naar u verstuurd worden. Evt tezamen met een factuur indien er bijbetaald dient te worden als het vervangende artikel duurder is.
 
Retourneren: Indien de bestelling niet aan uw wensen voldoet, heeft u het recht om het product of de producten binnen 14 kalenderdagen na afleverdatum te retourneren zonder retourkosten.

Als de ongebruikte producten in originele verpakking zijn aangekomen bij Duizendhout zal het factuurbedrag per omgaande geretourneerd worden. (Verpakkingen mogen wel voorzichtig geopend zijn, maar de producten dienen vervolgens weer in dezelfde originele verpakking teruggestuurd te worden.)
Aan:
Duizendhout - Zwolle
info@duizendhout.nl


Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten:
Feedback:
U zou ons enorm helpen verbeteren door de reden van retourneren / ruilen te vertellen. Hartelijk dank!