Top

Kandelaar Hart

  • Kandelaar Hart
7,95
per stuk


Waxinelichthouder in de vorm van een hart, afgewerkt met natuurlijke lijnolie.
Inclusief 100% bijenwas waxinelichtje met aluminium cup, van Dipam. (op de afbeelding staat een normaal waxinelichtje, het bijenwaskaarsje is eel van kleur.)

Afmeting: 15 x 14 x 2,8 cm

Veiligheids Instructies:
Houd kandelaars altijd in het zicht; als u de kamer verlaat of in slaap kan vallen, blaas het kaarsje dan uit en wacht even totdat het lontje niet meer gloeit. Zet een kandelaar ver genoeg uit de buurt van brandbare objecten als gordijnen, planken erboven, etc. Houd kandelaars uit de buurt van dieren en kinderen, zorg dat zij er niet bij kunnen komen. Is een lontje te lang, knip het dan iets af voordat u het aansteekt. Te lange lontjes zorgen voor een walmende lange vlam. Gebruik uw gezonde verstand en neem altijd het zekere voor het onzekere, wees voorzichtig met vuur!


De Speelgaard maakt eerlijk houten speelgoed. Het is een initiatief van mensen uit Nederland en Bosnië Herzegovina. Het hout dat gebruikt wordt komt van kleine bos-eigenaren die hun bos duurzaam beheren. Om de producten af te werken gebruiken ze natuurlijke lijnolie. In de eigen werkplaats in Bosnië Herzegovina leren mensen met verschillende geloofsovertuigingen weer samenwerken na de oorlog in voormalig Joegoslavië.

Ervaringen van anderen (0)
Type deze code over aub.