Top

Harten Engel kandelaar

  • Harten Engel kandelaar
  • Harten Engel kandelaar
FullFullFullFullFull
(5 / 1 Ervaringen van anderen)
22,95

Engel van hout met jurk van schors waar onderin een ster is uitgezaagd. Met metalen details. (Geroest en daarna gelakt zodat het niet meer afgeeft)

Ze houdt een kandelaar in haar handen waar een waxinelichtje in kan. Hoewel ook de voet waar de engel op rust van staal is, zit er rood fluweel onder zodat het niet makkelijk schaaft over het oppervlak waar ze op staat.

De vleugels hebben kleine hartjes in zich, wat deze engel met recht tot een Harten Engel maakt. Wordt geleverd inclusief bijenwas waxinelichtje van Dipam. (op de afbeelding is een gewoon wit kaarsje te zien, niet het bijenwaskaarsje wat erbij zit!)

Afmeting: 17 x 20 cm. (diameter ronde voet is 11,5 cm.)

Nog slechts eentje op voorraad. Op = op


Waar komt dit vandaan?
Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.


Ervaringen van anderen (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 Ervaringen van anderen)

Anita van kollenburg (01-10-2017) FullFullFullFullFull heel apart en stoer door de schors, de hartenengel is een prachtengel ben er zeer blij mee !