Top

kerststal LARGE

  • kerststal LARGE
  • kerststal LARGE
  • kerststal LARGE
  • kerststal LARGE
27,95
per stuk


Grote Houten Kerststal
robuust stuk boom met gedetailleerde afbeelding...

Deze grote kerststal is de grootste versie die we in ons assortiment hebben. Ook dit kerst tafereel is uitgesneden uit halve boomstamschijf met boomschors er nog aan.

Jozef en Maria met het kindje Jezus in de stal. Schaapjes en dennenbomen eromheen en mooi gedetailleerd vormgegeven. Ze kunnen naar voor of achter schuiven voor een mooi 3D-effect.

Afmeting: 26 - 30 x 14 - 16 cm.
Dikte 2 - 2,5 cm. ongeveer.
Lengte uitgezaagde motief 19 cm.

Dit is een natuurproduct dus er is ruime variatie in schors en diktes van hout. Zal dus wat af kunnen wijken van de exacte afbeelding.  Alleen de grootte van de afbeelding / uitsnede is telkens hetzelfde, de stam eromheen varieert in grootte en schorskleur en -dikte.

Voorkeur voor een donkere, robuuste schors of juist voor een lichter gekleurde, gladde schors? Geef dit aan in het opmerkingenveld terwijl de bestelling geplaatst wordt. Indien mogelijk houden we hier rekening mee.

Direct uit voorraad leverbaar.


Waar komt deze grote houten kerststal vandaan?

Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.


Ervaringen van anderen (0)
Type deze code over aub.