Top

Christmas Tale - Game

  • Christmas Tale - Game
  • Christmas Tale - Game
  • Christmas Tale - Game
  • Christmas Tale - Game
  • Christmas Tale - Game
36,00


Kerstspel met prachtig 3D spelbord
sprookjesachtig familiespel voor onder de kerstboom...

Iedereen herkent zich in het spel. Het gaat over een engel die uitgleed en zodoende de cadeautjes door elkaar husselde. Weet jij ze terug te vinden tijdens de barre tocht van kerstfeest op school naar huis?

Voor kinderen en volwassenen vanaf 5 jaar

aantal spelers : 2-6 personen

Speelduur:  25 minuten

Inhoud van het spel:

* doos 16 x 32 cm

* spelbord 45 x 30 cm

* 1 huis met 2 wolken (3D)

* 7 spelfiguren

* 26 cadeautjes

* kerstboom

* Nederlandse handleiding


Handgemaakt - Muv. sommige gedrukte materialen worden alle eigen producten van Marbushka met de hand gemaakt. Elk product is uniek, de kwaliteit is hoog, de traditionele vaardigheden worden behouden en er is minder invloed op het milieu.

Recycled
- Veel van de producten zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Naast de milieuvoordelen die dit oplevert, geeft het de producten een unieke uitstraling. Veel inhoud, weinig doos, dus optimaal gebruik van ruimte!

Organisch - Er wordt alleen gebruik gemaakt van organische materialen: papier, hout, canvas. Doel is om alleen organische producten in het assortiment in te voeren en er wordt nauw samengewerkt met lokale leveranciers.

Fairtrade - Marbushka speelgoed wordt plaatselijk in Hongarije gemaakt. De partners, leveranciers, fabrikanten en detailhandelaren zijn voornamelijk kleine familiebedrijven. Alle producten van Marbushka worden gemaakt in eigen beheer en onder goede werk omstandigheden.


Ervaringen van anderen (0)
Type deze code over aub.