Top

Boomkandelaar met bijenwaskaarsje

20% Korting
  • Boomkandelaar met bijenwaskaarsje
€ 4,95
3,95


Robuust boomstam kandelaartje
Zo mooi kan een simpel boomstammetje zijn...

Door zijn eenvoud een ontzettend mooie kandelaar, gemaakt van een stuk stam met schors. Inclusief bijenwas waxinelichtje van Dipam.

Afmeting:
Hoogte ongeveer 8cm.
Doorsnede ongeveer 4 cm.

Veiligheids Instructies:
Houd kandelaars altijd in het zicht; als u de kamer verlaat of in slaap kan vallen, blaas het kaarsje dan uit en wacht even totdat het lontje niet meer gloeit. Zet een kandelaar ver genoeg uit de buurt van brandbare objecten als gordijnen, planken erboven, etc. Houd kandelaars uit de buurt van dieren en kinderen, zorg dat zij er niet bij kunnen komen. Is een lontje te lang, knip het dan iets af voordat u het aansteekt. Te lange lontjes zorgen voor een walmende lange vlam. Gebruik uw gezonde verstand en neem altijd het zekere voor het onzekere, wees voorzichtig met vuur!

Let op: omdat hout een natuurproduct is kan het geleverde product afwijken van de getoonde foto (schors kan donker en robuust zijn, maar ook wat gladder en lichter, bv als het berkenhout is. U kunt uw voorkeur voor lichte of donkere stam, gladde of juist heel robuuste boomschors, aangeven in het opmerkingenveld, indien mogelijk houden we hier zeker rekening mee.) Ook de doorsnede van de stam kan iets verschillen.

Waar komt dit vandaan?

Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.


Ervaringen van anderen (0)
Type deze code over aub.