Top

Palo Santo ketting BASIC

  • Palo Santo ketting BASIC
  • Palo Santo ketting BASIC
rating 5
(5 / 1 Ervaringen van anderen)
19,99
per stuk


Naast de wierookhoutjes van Palo Santo, hebben we ook unieke sieraden in onze collectie. Handgemaakt en fairtrade. Deze ketting is gemaakt van een fraai stuk robuust heilig hout met schors. De vorm van de schijf hout verschilt uiteraard van de afbeelding. Ieder ketting is uniek omdat geen tak gelijk is natuurlijk.

We leveren gewoon assorti als u deze ketting besteld, maar in dit geval leveren we de extra service dat u ons kunt mailen op info@duizendhout.nl , óf tijdens het bestellen de vraag stellen bij veld "opmerkingen", om te vragen naar foto's van de kettingen op voorraad. Zo kunt u, indien u dit wilt, uw eigen ketting 'persoonlijk' uitkiezen.

Een krachtige ketting die beschermend en rustgevend werkt, zoals u gewend bent van Palo Santo hout. De ketting is gemaakt van een leren koord, verstelbaar door een schuifknoop-systeem en met kleine ronde houten kraal aan ieder uiteinde.

De drager voelt zich krachtig, ontspannen en beschermd. Door de warmte van uw huid komt de geur en heilzame werking van het hout extra vrij. Van oudsher gebruikt men in Zuid-Amerika dit heilig hout ook voor energetische reiniging. De houten kralen van de ketting geuren overigens niet zo sterk als de Palo Santo wierook-houtjes. U bent omgeven met een subtiele geur, maar niet té sterk. (Probeer het gewoon uit, u kunt de ketting - mits ongedragen en in originele verpakking - binnen twee weken retourneren mocht u de geur toch te sterk vinden.)

Mooi verpakt in luxe gerecyclede geschenkverpakking.

Afmetingen

Totale lengte ketting: 74 cm.  (maar is verstelbaar)

Diameter hanger ongeveer: 3,5 tot 4,5 cm.
Dikte van de hanger: 1 cm.

Direct uit voorraad leverbaar.Het Palo Santo ("Hout Heilig" in het Spaans) wat wij verkopen komt van een klein familiebedrijf uit Equador. Het hout komt van een speciale boom en rijpt vervolgens flink wat jaren voordat de bijzondere geur vrijkomt. Dit komt door de etherische olie uit het hout, wat extra vrijkomt door de warmte van uw huid bijvoorbeeld.

De producent gebruikt enkel sprokkelhout en is een aantal jaren geleden begonnen met een Reforestation Program. Voor iedere 10 kilo verkocht hout wordt er een nieuwe boom aangeplant.


Ervaringen van anderen (1)
rating 5 (5 / 1 Ervaringen van anderen)

rating 5 Krachtig sieraad met stoer uiterlijk. Ik raad het zeker aan en ben er erg blij mee!

Type deze code over aub.