• verzendkosten € 5,95
  • Gratis verzenden boven € 100,-
  • Gratis retourneren
  • Duurzaam Assortiment
  • Eerlijke herkomst

Algemene Voorwaarden

Indien u bij Duizendhout een bestelling plaatst en / of betaalt gaat u ermee akkoord onze algemene voorwaarden te hebben gelezen en begrepen.

Prijsopbouw van de producten: Alle vermelde verkoopprijzen op de site van Duizendhout zijn in euro’s, zonder BTW (ivm vrijstelling door kleine ondernemersregeling per 1 januari 2020) en exclusief verzendkosten. Verzendkosten worden vermeld tijdens het bestelproces. Prijswijzigingen zijn ten alle tijde voorbehouden.

Wijze van betaling: Vooraf betalen dmv directe Ideal / Mister Cash / Sofort betaling (via Mollie)
óf via handmatige overschrijving op Triodos 21.23.28.867 op naam van Duizendhout. IBAN code: NL97 TRIO 0212328867  BIC / SWIFT code: TRIONL2U
Afhalen en contant betalen is ook mogelijk. Levertijd gaat in na ontvangst van betaling. Betalen op rekening is niet mogelijk, ook niet voor bedrijven. Er wordt pas geleverd ná betaling factuur.

Bestellen: Nadat u alle stappen van het bestelproces heeft afgerond, ontvangt u automatisch een orderbevestiging. Uw bestelling wordt in behandeling genomen nadat de betaling is voldaan.

Speciaal voor u besteld maatwerk: dient u af te nemen nadat ons de opdracht per mail, offerte, of per bestelling via de site is gegeven. Herroepingsrecht van 14 dagen geldt dan alleen, indien de producten duidelijk beschadigd geleverd zijn en dit direct binnen 7 dagen aan ons is doorgegeven, vergezeld van duidelijke foto's en omschrijving van de beschadiging. Wij kunnen dan beoordelen of deze beschadiging het gevolg van onze nalatigheid is. Is het een duidelijk geval van transportbeschadiging (doordat bijvoorbeeld de verpakking ook beschadigd is) dan is dit voor rekening van de vervoerder en niet van Duizendhout. Retourneren met andere reden dan beschadiging veroorzaakt door Duizendhout is niet mogelijk.

Kortingscodes en overige acties: Wij behouden ons het recht voor om de geldigheid van codes of andere lopende acties per direct te beëindigen, indien het vermoeden van fraude of anderszins misbruik bestaat. Per bestelling kan maximaal 1 kortingscode ingevoerd worden. Sommige artikelen zijn uitgesloten van bepaalde acties. Dit wordt dan duidelijk aangegeven.

Levering: Zodra de betaling van uw bestelling binnen is gaat de levertijd in. Uw bestelling wordt klaargemaakt met de producten die voorradig zijn, mochten er bepaalde producten niet voorradig zijn, dan is Duizendhout afhankelijk van de levertijd van de verschillende leveranciers en kan het gebeuren dat de levertijd langer is dan gebruikelijk. U wordt hiervan echter tijdig op de hoogte gesteld zodat u kunt beslissen wat u wilt doen met uw bestelling. Backorders zijn ook mogelijk en tweede verzendkosten zijn dan voor onze rekening.

Verzenden: Afhalen in Zwolle is op afspraak mogelijk. Dit kunt u tijdens het bestelproces aanvinken, wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken en het adres door te geven in Zwolle. (wijk Assendorp / Wezenlanden) Voor verzending binnen Nederland en naar België betaalt u € 5,95, en voor Duitsland betaalt u slechts € 7,95  Boven de € 100,- gelden er geen verzendkosten.  Wilt u graag bestellen uit een ander land dan hierboven genoemd, stuurt u ons dan een mail op info@duizendhout.nl en wij helpen u verder. Alles is mogelijk!

Ruilen: Ruilen van artikelen (anders dan speciaal door u besteld maatwerk) is mogelijk binnen 14 dagen na afleverdatum. Neem contact met ons op door te mailen naar info@duizendhout.nl  of door het contactformulier op de website in te vullen. Kosten van retourzending zijn voor rekening van Duizendhout. Als de ongebruikte producten in originele verpakking zijn aangekomen bij Duizendhout zal het vervangende artikel naar u verstuurd worden.

Retourneren: Indien de bestelling niet aan uw  wensen voldoet, heeft u het recht om het product of de producten binnen 14 kalenderdagen na afleverdatum te retourneren aan Duizendhout. Neem contact met ons op door te mailen naar info@duizendhout.nl  of door het contactformulier op de website in te vullen. Retourkosten zijn voor de klant gratis, u ontvangt een mail met printbaar etiket. Dit retouretiket is 5 dagen na aankomst per mail geldig. Na deze vijf dagen zijn de retourkosten voor uw eigen rekening. Als de ongebruikte producten in originele verpakking zijn aangekomen bij Duizendhout zal het factuurbedrag per omgaande geretourneerd worden. (Verpakkingen mogen wel voorzichtig geopend zijn, maar de producten dienen vervolgens weer in dezelfde originele verpakking teruggestuurd te worden.) Duizendhout behoudt zich het recht om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat een artikel reeds intensief is gebruikt, of wanneer het artikel niet in originele verpakking geretourneerd is of beschadigd is. Wanneer het product of de producten teruggestuurd worden buiten de 14 dagen om na afleverdatum, wordt het aankoopbedrag niet geretourneerd. Uw artikel(en) kunt u dan alleen terug ontvangen door zelf weer verzendkosten te betalen.

Garantie: Mocht het pakket tijdens verzenden beschadigd raken, geeft u dit dan direct dezelfde dag van ontvangst aan en maak duidelijke foto's van de beschadiging. Alleen binnen deze termijn en met duidelijke foto's kunnen wij beoordelen of we garantie kunnen verlenen. Wij verzoeken u daarom uw pakket direct dezelfde dag te openen en producten te controleren of in elkaar te zetten, om zodoende te kunnen controleren op gebreken. Wij vinden het belangrijk dat de producten duurzaam zijn en dat betekent dat binnen redelijke termijn en bij normaal, juist gebruik artikelen niet kapot mogen gaan. Afhankelijk van het product en de levensduur hiervan, zijn wij altijd bereid met u tot een oplossing te komen mochten er later klachten ontstaan. Hout is echter een natuurproduct en wij kunnen niet instaan voor kleurverschillen en / of houtnerf verkleuringen.

Waarschuwingen algemeen en aansprakelijkheid: Alle producten die wij leveren, zijn – indien nodig – voorzien van de minimale leeftijdsaanduiding als het product niet voor alle leeftijden geschikt is. Lees hiertoe altijd goed de productbeschrijving vóór aankoop alsmede de verpakking voordat u het product uitpakt en in gebruik neemt. Wel dient hierbij expliciet vermeld te worden dat de playstand houten speelhuisjes nadrukkelijk géén klimtoestellen zijn en dat iedere ouder / verzorger zelf toezicht dient te houden als kinderen aan het spelen zijn met speelgoed en speeltoestellen in het algemeen. Alsmede verantwoordelijk zijn voor het op juiste manier bevestigen aan de muur zodat dit speeltoestel niet kan omvallen.

Privacy: Zonder uitdrukkelijke toestemming (waar eerst schriftelijk om gevraagd dient te zijn door Duizendhout aan de klant, of waar de klant zelf om heeft gevraagd) zullen wij uw gegevens nooit aan derden verstrekken of op andere manieren doorgeven of gebruiken, anders dan voor het uitvoeren van de bestelling en reclame / mailing doeleinden van Duizendhout zelf.

Duizendhout is een webwinkel gevestigd in Zwolle en staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Zwolle onder nummer 08190092. BTW: NL001422891B91
Telefoonnummer: 06-25361024

Bovenstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en afnames bij Duizendhout. Op alle overeenkomsten en geschillen die daaruit mochten voortvloeien, is het Nederlands recht van toepassing. Laatst bijgewerkt januari 2021.