Top

Kandelaar Ahornblad of Esdoornblad

18% Korting
  • Kandelaar Ahornblad of Esdoornblad
€ 10,99
8,99
per stuk incl. kaarsje


Houten waxinelichthouder in de vorm van een ahorn- of ook wel esdoorn-blad. Er zit een glazen theelichthouder in waar iedere gangbare maat waxinelichtjes met of zonder metalen cupje in kan. Geleverd inclusief Dipam bijenwas waxinelichtje in cup. (afbeelding is met gewoon waxinelichtje, het bijenwaskaarsje is geel van kleur.)

Afmeting: 14 x 15 cm
Dikte: 3 cm
 
Veiligheids Instructies:
Houd kandelaars altijd in het zicht; als u de kamer verlaat of in slaap kan vallen, blaas het kaarsje dan uit en wacht even totdat het lontje niet meer gloeit. Zet een kandelaar ver genoeg uit de buurt van brandbare objecten als gordijnen, planken erboven, etc. Houd kandelaars uit de buurt van dieren en kinderen, zorg dat zij er niet bij kunnen komen. Is een lontje te lang, knip het dan iets af voordat u het aansteekt. Te lange lontjes zorgen voor een walmende lange vlam. Gebruik uw gezonde verstand en neem altijd het zekere voor het onzekere, wees voorzichtig met vuur!Waar komt dit vandaan?

Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.


Ervaringen van anderen (0)
Type deze code over aub.