Top

Magische Woud van Güs

  • Magische Woud van Güs
  • Magische Woud van Güs
  • Magische Woud van Güs
  • Magische Woud van Güs
  • Magische Woud van Güs
36,00


Wonderlijke wezentjes in het Magische Woud van Güs - speel dit lieflijke spel gezellig samen aan tafel!

De Güs zijn echte plantenexperts en ze hebben geheime recepten gemaakt voor elke plant. Die ingrediënten mogen niet door elkaar komen. Alleen de geschikte combinatie van helende kristallen kan werken. Deze kunnen worden verzameld op bepaalde open bosplekken. Echter, de opening naar deze bosplekken wijzigt steeds, hetgeen het werk van de Güs moeilijker of juist makkelijker maakt. Al die veranderingen kunnen onverwachte ontmoetingen met boswezens opleveren.

Familiespel voor 2-4 spelers
Leeftijd vanaf 5 jaar
speeltijd ca. 20 minuten


Inhoud van het spel
*
1 bordspel met draaiend bos
* 4 Güs wezentjes
* 1 Morc
* 4 bosfiguren
* 14 receptenkaarten
* 1 dobbelsteen
* 4 x 6 kristallen

* Nederlandstalige handleiding

Levertijd ongeveer 1 tot 2 weken.


Handgemaakt - Muv. sommige gedrukte materialen worden alle eigen producten van Marbushka met de hand gemaakt. Elk product is uniek, de kwaliteit is hoog, de traditionele vaardigheden worden behouden en er is minder invloed op het milieu.

Recycled
- Veel van de producten zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Naast de milieuvoordelen die dit oplevert, geeft het de producten een unieke uitstraling. Veel inhoud, weinig doos, dus optimaal gebruik van ruimte!

Organisch - Er wordt alleen gebruik gemaakt van organische materialen: papier, hout, canvas. Doel is om alleen organische producten in het assortiment in te voeren en er wordt nauw samengewerkt met lokale leveranciers.

Fairtrade - Marbushka speelgoed wordt plaatselijk in Hongarije gemaakt. De partners, leveranciers, fabrikanten en detailhandelaren zijn voornamelijk kleine familiebedrijven. Alle producten van Marbushka worden gemaakt in eigen beheer en onder goede werk omstandigheden.

Ervaringen van anderen (0)
Type deze code over aub.