Top

Adventshuisjes met Kandelaar

  • Adventshuisjes met Kandelaar
  • Adventshuisjes met Kandelaar
24,95


Adventskandelaar 4 huisjes
sfeervol aftellen naar Kerstmis...

Vier losse adventshuisjes van hout met een koperen schoorsteentje waar een klein kaarsje in kan. (4 kaarsjes, 7 cm. lang en 1 cm. dik zijn bijgeleverd. Bestel hier de bijpassende maat kaarsjes, zo zit je nooit zonder sfeerlicht en heb je altijd voorraad in huis!)

U zet het eerste huisje neer als Kerst nog 4 weken ver weg is, en iedere week zet u er eentje bij. Met Kerst zelf staan er vier huisjes op een rij en loopt de gegraveerde afbeelding van dennenboompjes met de Kerstman in zijn arrenslee mooi door. Op huisje nummer vier staat met sierlijke letters Merry Christmas. Ook mooi: decoreer het met wat takken groen en dennenappels bijvoorbeeld!

Afmeting: 20 x 10 (hoogste huisje) x 4 cm.

Materiaal: Esdoornhout met dak van dennenhout en een koperen schoorsteentje / kaarshoudertje.

Bestel hier de bijpassende maat kaarsjes, zo zit u nooit zonder sfeerlicht!

Waar komt dit vandaan?
Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.

Ervaringen van anderen (0)
Type deze code over aub.
Soortgelijke interessante producten