Top

Boomstam Kandelaar 3 vensters LARGE

  • Boomstam Kandelaar 3 vensters LARGE
  • Boomstam Kandelaar 3 vensters LARGE
  • Boomstam Kandelaar 3 vensters LARGE
  • Boomstam Kandelaar 3 vensters LARGE
27,95
per stuk


Lente kandelaar
met nestelende dieren, daar wordt iedereen toch vrolijk van ...

Robuuste houten kandelaar gemaakt uit één stuk boomstam. Geschikt voor waxinelichtjes in cup, of nepkaarsjes indien je deze op bv een kinderkamer wilt zetten.

Wil je je huis een warme en natuurlijke sfeer geven, dan is deze kandelaar bij uitstek geschikt doordat je ieder seizoen een passende afbeelding kunt kiezen!


Stylingtip: met een paar simpele natuur items er omheen maak je de plek waar de kandelaar staat extra bijzonder. Denk aan dennenappels, kastanjes, etc. in de herfst, dennentakken in de winter, pepernoten voor Sinterklaas, dennentakken met een paar kleine kerstballetjes voor de Kerst, lentebolletjes in kleine potjes in het voorjaar ...

Deze bijzondere houten kandelaar is van goede kwaliteit (niet te vergelijken met goedkopere versies!), heeft drie vensters waar het licht mooi doorheen schijnt:
* nestje vogeltjes in boom, met kat eronder
* nest uiltjes met eekhoorn
* egeltjes en vogel

Afmeting:
Hoogte ongeveer 10 -12 cm.
Doorsnede varieert van 12 - 14 cm.

doorsnede vensters 7 cm.

Geschikt voor grote theelichten (formaat 5,8 - 6 cm.) Deze zijn net zo makkelijk verkrijgbaar als normale theelichtjes, bij dezelfde winkels.

Let op: omdat hout een natuurproduct is kan het geleverde product afwijken van de getoonde foto's (schors kan donker en robuust zijn, maar ook wat gladder en lichter, bv als het berkenhout is. U kunt uw voorkeur voor lichte of donkere stam, gladde of juist heel robuuste boomschors, aangeven in het opmerkingenveld, indien mogelijk houden we hier zeker rekening mee.) Ook de doorsnede van de stam kan ietwat verschillen.

Direct uit voorraad leverbaar.


Onze garanties

* gratis retourneren
* verzenden binnen NL € 5,95
* verzenden naar België € 7,95
* boven de 75,- gratis verzending
* veilig winkelen


Waar komt dit vandaan?

Aan de rand van het Zwarte Woud in Duitsland zit de ambachtelijke houtwerkplaats die al deze mooie producten maakt van lokaal hout. Ze combineren moderne technieken met ambachtelijk handwerk en de afwerking gebeurt met natuurlijke oliën. Het hout wordt verkregen op duurzame wijze en ze delen onze passie voor ruw materiaal in samenwerking met zachte afwerking en fijne details, dit geeft een bijzonder effect.


Ervaringen van anderen (0)
Type deze code over aub.